(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
又中
食唔落Lavine
逼公牛出 Lonzo Ball+2picks 唔知得唔得
佢兩件都要清

Ball 就match到曬 薪金
點計數最後都要出古

如果要出古唯有支持呢個陣開季
點都好撚過你條傻閪先啦, 睇你現實同ta狗差唔多, 淨係識得係用鍵盤網上鳩噏, 最後咪成個傻閪咁要入去坐監囉
但留古又覺得佢未必會成長太多球權會去咗curry同mkk度,實際上同上年差唔多
講真 唔諗將來俾curry玩埋呢三年好過,反正之前都霉過幾十年唔爭在啦
呢鑊我都幫你唔落
LaVine 3年大約
邊隊波有cap tank 3年
公牛:你當我傻西
俾之前十年養大左個胃口點肯接受冇未來
傳聞KT係交易前兩星期向勇反開價2年4000萬
係勇士唔想
公牛甩到LaVine有so
傻西係爵
咁jazz自己拿薪金空間去食lavine + 2個pick都得
做乜要搞咁多野
有curry 一定要沖埋呢幾年
其實咁低薪/條件 搵到d 人返黎
不外乎都係仲有curry = 仲有力沖冠
想同curry 一隊

無人想陪吾王練仔
一係就直接攞高人工喇
係啊 靚就靚在佢有彈性 可以釋放出大量空間出嚟
釋放空間係Klay單trade, Waive咗波叔用兩千萬續返Klay一樣冇空間
成個聯盟得公牛可能咁做
貼pick送走fuckme
拎兩三個到期幾, 下年reboot
一路tank都要夠錢填窮撚線嫁
你望下jazz個playroll先
vanvleet都42m
牛果份約就係唔駛每年2000萬囉?
佢有冇 offer 勇呢個價先?
過左咁耐終於諗到點人身攻擊我喇
辛苦晒
如果咁諗舒服啲,你隨便,小弟樂於助人

我起碼會講自己覺得勇應該點操作
仲講緊試trade我就話:點都要做啲野 唔可以原陣,浪費大清最後幾年,雖然知好難trade到,但同意去試
唔操作唔代表無錯,唔做野浪費大清都係錯

咁你呢 肯講點操作未啊,人生勝利組
Trade PG我就話
人身攻擊嗰個人係你喎, 你攻擊我現實就話我人生攻擊你, 笑死
PG trade 個news 一出我就反對啦覺得佢老
Markkanen 話D人FF咩GP2+Looney 就想換到Lauri Markkanen/ 呢度仲有個話咩叫jazz硬食Lavine, 咁撚樣都唔笑得?

『唔操作唔代表無錯,唔做野浪費大清都係錯』
三老fans? 三老退休或者走咗勇士, 睇你都唔會支持勇士㗎喇/ 唔會再喺呢個POST出現

唔trade PG唔做呢個操作有咩問題, PG 34歲仲要畀一份四年頂薪合約佢,PG最多咪勁多兩年, 假設PG未opt out, 你覺得出cp3+gp2+Looney就trade到PG? 如果你咁諗我冇嘢好講, 唔操作咪專注年輕球員身上囉, 同埋我並冇反對trade Markkanen, 最多笑下啲人當其他球隊傻鳩嘅trade package
五個trade rumors or news( PG, De'Anthony Melto, Buddy hield, kyle anderson, Markkanen) 我最多咻反PG同Melto, 係呢個勇士POST你搵到我反對其他三個我乜撚都得呀, 咁撚樣就話我怨婦, 笑撚死
*咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞