(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
小牛係開3年全保障5000萬約
第3年無選項
咪就係佢未有實力攞super max有無其他隊俾佢個問號大到, 而偏偏jazz就大把cap room, 想要最多錢留喺度/簽咗max先算都仲得

其實雀真係好多選擇, 可以而家trade, 可以續, 極端啲由佢sign and trade裸走其實都無咩
Jazz等緊有人出gobert, bridge式的出價
無人出就續約續續等
根本上jazz又無乜壓力要急住賣
咁調番轉勇士都唔係一定要簽佢既je
人地唔急我地又唔急
咪慢慢等囉
我自己估都係續約多
波仔大隻左
但係下年係選秀大年jazz一定想要首輪多啲
市場個表現就係Markanen無想像中咁值錢
其實jazz好似第二首輪籤大戶
而家唔trade就要八月重新同芬蘭傾過份頂薪, 到季中再trade就冇咁值錢, 而且戰績好咗會影響佢哋自己支籤
好似8/8打後續已經今年內不可以trade了
即係千幾萬,唔駛兩千萬
KT 有冇開呢個價俾勇?
其實到最後,都已經唔關錢事
為啖氣多
唔係差嗰一兩百萬嘅問題
而係勇嗰陣想做trade,所以一直唔同klay傾住
所以Jazz都唔係唔急
而家心理戰
8月8日續 六個月以內唔交易得
六個月後第一日係2月8日 好似距離下年trade deadline剩翻一日
如果嗰陣想trade , jazz係得一日時間做決定 好可能俾人壓價
而家jazz想要一個類似bridges既報價
就睇下呢個月發生咩事
你問我
我會話安爺爺心態係等到有gobert, 大橋咁既價就賣
否則就係續約

ot一下碌碌下睇到
唔show安爺爺就可解決問題

Easy
第一眼睇咗 butler love(s) blow dick
所以我個人不認為最後不會成事
今年nba幾時開季?
其實,我之前係回覆緊,牛咁「平價」簽KT, 對勇有乜好失望。你又話到最後唔關錢事,咁點解仲要因為「平價」而失望?
咁有乜好失望?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞