(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
其實控球傳波都得,只係投射差啲
其實我認為係good deal
打到4號位 可以持球 叫有防守力
https://youtu.be/s6xpFaoyuPA?si=T8VDxAnsAsGVgp6t

Klay早一個禮拜已經同大清廢鳩講咗會走
佢一早主意已決,勇等開市先傾已經冇得傾
大師兄 拉空左 好多內線空間
至少anderson可以掉入去 easy 2 , paint area
同埋之前睇佢playoff 防守都幾好?mark 到下金塊肥仔 幫內線

同埋係咪話簽 個個 76人後衛 3分射手

近年 綠師傅/ wiggins 連呢D paint area easy 2都無埋
勇本身有splash brothers 射3分
家下簽來的人唔射得係失望少少
仲有Melton同Hield
同埋本來有Curry喺場上你就唔可以唔貼防所有人
buddy hield 唔射得??
都未話簽到
基本上肯都會黎,只係未傾好換邊個
最近一個嗌trade me/擺上貨架嘅頂級內線係邊個
諗真啲芬蘭司機都係鋒線嚟
大清生涯真係一個頂級內線都冇合作過
最勁竟然已經係Bogut
bogut, mcgee, 表弟 定 KD(客串) ??
同過狀元同榜眼中鋒合作過
要芬蘭仔我諗一定要用古頂換, 我覺得唔值, 簽埋 Buddy 開季啦, 期待班細既成長
簽Kyle Anderson 個時
未知會簽到Buddy Hield
頂的人工高過芬蘭仔
唔洗出古呱
係唔知俾幾多個frp
少睇芬蘭仔打波, 佢係咪似全盛時期既獨角獸?
咁拉埋 Bulls 幾合理
都有同張伯倫奪冠嘅
狀元 (老到仆街)
榜眼 (差啲失業)

一隊貼pick清垃圾
一隊拎pick補下限
一隊拎人

全盛佢幾屈
四爺今季個三分%其實伏伏地,好幾場打魚腩拉返上黎
你睇佢打強小小嘅球隊時,個命中會跌得幾多下
個數據係basketball ref dl嘅,小數點rd up down搞到最後出黎個% 同官方果個有啲出入

有睇波都知
佢打親高強度球隊 即刻攻防都無
睇第四節同分差5分內命中率先精彩

綠嚴格嚟講係鋒線
只係打小球成日要 undersize守內線啫
進攻端佢內線威脅唔算大
通常係打 P&R 大清比人夾先多啲攻框
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞