無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
唔忍心
未來線死老婆就周街殺人強姦都唔賤?
正常人就算死老婆都唔會咁啦下
我講緊樓主對一套動漫無遵守一夫一妻制而咁嬲

關咩導演事
樓主係咪唔抵得主角有得包二奶開後宮
自己叫雞都唔得
仲有王家衛果d文藝片

我地無睇開

唔通你晚晚煲繁花🤣🤣🤣
睇你點睇,係果個世界polyamory 好正常
出軌唔信守承諾可能無現實世界咁嚴重
情況就好似應承左你結婚之後家務男方做晒
依加男方做唔到,唔信守承諾係咪賤種?
如果你覺得係咁佢咪係賤種
樓主唔係屌套動畫冇遵守一夫一妻制
佢係屌男主角發完誓唔守承諾 係賤種
毒撚:大婆唔介意/異世界價值觀就係咁
主打俾啲肥毒柒代入轉生成人生贏家
一開始連細路女都唔放過
之後破處搞到有PTSD 心靈咁脆弱柒撚到傻
然後屋企有個聖人賢內助永遠包容你
真係好撚嘔心
咁佢係唔係賤種
佢哋淨係識偷換概念
佢本身就賤種啦,
做雙失青年幾十年,
父母出殯都唔去
去到異世界仲要搞細路女破處,
根本成套野就係用黎滿足啲社會弱性男性嘅幻想
個問題根本唔係三個老婆 音柱都三個老婆又唔見人屌?
根本就係魯迪呢條友核撚突
而家講緊道德良心同承諾嘅問題
唔係個角色重唔重要
唔係一般姨姪戀,係戀童+由細湊大喎
愛夏幾乎等於亞爾斯半個老母。
你老母同個仔或者老豆同個女搞埋一齊你都頂唔順啦

呢套野對比金庸個神鵰俠侶真係一絕
神鵰俠侶就同你講,道德上師徒情同父母,楊過小龍女個年齡差背景設定歲數差唔得幾多,都花時間講二條友點樣逆世俗而行

無職就相反,歲數同關係都母子Level,作者就夾硬同你講話全世界都覺得無問題,係你男主角接受唔到,仲借作品角色把口屌返讀者轉頭點解唔得
呢樣嘢真係值得讚
真係笑撚死
大婆都話OK 關你咩事啫
跟住仲有咁撚多人話大婆唔介意就冇問題
呢啲人嘅道德觀真係錯撚晒
大婆被道德綁架都唔知
*情緒勒索
講漏左 佢一開始俾佢阿哥打
因為佢阿哥見到佢對住電腦mon打丁
而個mon係張圖係阿哥個女沖涼
俾佢偷拍嘅相
毒撚精神鴉片係咁
班毒撚口中所謂嘅主角「改過」,係建基於主角轉生成靚仔天才貴族公子,身邊人圍住佢轉無限包容,呢種改過廉價到仆街
如果主角轉生成農民出身嘅臭肥柒毒猥瑣佬,班毒撚就會唔滿意,心諗咁同現實有咩分別
https://x.com/psyculturists/status/1807368258158522414?s=46

有篇文講intimate connection /sex heal trauma 好合理
你有能者 憑本身借咪唔洗還囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞