無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
咁你唔知丁蟹 咪話唔知羅
做乜鳩要人話你知
你要知自己去Google 係咪正路呀
依家就係講緊"大話"同"真話"既分別呀傻仔
就係你有無拎到證據出黎證明丁蟹係講緊真話真心想悔改呀傻仔
唔撚係一兩句說話就證明佢係承認錯誤呀 要講行動呀on9
你呢D咪叫迴避人既論點囉
人地問你問題,然後叫人google
仲要係講緊A既post走黎講B
下 咪講左佢偷食係轉世後既事
佢叫真心改過 咁丁蟹都係啦

係你接受唔到 佢同丁蟹係同一類人
我咪說係同你講 我冇睇無職 你係咪成本小說打返比我?
你既知識儲備不足 我冇義務去幫你架
點會寫唔出,成個格雷拉特家族都係天生變態
乜撚野呀on9
由第2個回覆"依套野係不斷強調佢前世點樣點樣 點樣由一個極度仆街對唔住身邊人既油頭毒撚 轉生到異世界開掛扮純情呃細路女
標題叫做到了異世界就拿出真本事 ,即係係原生家庭純粹係懷才不遇?"

一直都講緊前世,你又話人現世
個重點係"依套野係不斷強調佢前世點樣點樣 點樣由一個極度仆街對唔住身邊人既油頭毒撚"
你依家又拉埋現世黎講 都唔知你做乜
你無見到我上面既回覆全部都係有晒論點有晒出處係到?
你自己低能就唔好拉埋人落水
提出證據又要人地GOOGLE,好彩我唔係你 我係連證據 時間序都比埋出黎
電鋸人比依套仲現實
差好遠喎

丁蟹殺人

魯迪前世最多都係偷睇幼女沖澡

但佢都救了幾個女高中生

應該夠贖罪有凸
證明毒撚真係活喺自己世界
佢個價值觀同標準好飄
俾人屌到下架都好合理

不過佢都係做返佢自己
俾返毒撚睇應該共鳴到
刀劍又贏
重點係男主角打破咗對大婆嘅承諾
幾欣賞無職
好過一堆開反宮性無能主角
亂倫俾人屌果個位係咩?
亂倫本身、主角嘅處理方法定主角上世嘅人渣行為?
原本個頭髮真係綠色㗎嘛
個個溝女都話1314 架啦,咪咁天真啦毒撚們

男主夠食左艾莉絲隻豬夠應該負責任啦,咪一樣照溝綠毛

異世界就必須要後宮 無後宮就不是異世界 ok?
成個劇情都好有問題

男人就係咁簡單架啦
放心佢包埋3奶
佢呢段獨白我覺得係講緊自己不知不覺間認同左佢真係自己老豆lor
最好可以對一個 完全冇感情既人
傷心成個星期完全冇動力啦
魔大陸篇 佢一見到保羅其實好想得到佢認同
確實因為有人神幫手佢好順利渡過左魔大陸
但其實當中既危機你覺得佢唔驚咩
見到最親既人第一句係怪責而唔係安慰
所以果段魯迪咁嬲

我自己理解呢段獨白係
唔明白點解保羅會對咁奇怪既自己咁細心關照
佢同時覺得自己係怪胎 唔配做保羅個仔
佢承認緊一直逃避緊承認保羅係自己親生老豆

但係係慢慢既相處入面,見到保羅為左家人做出既努力其實都承認左
佢真係自己老豆呢點
同時都後悔緊自己點解唔早啲 面對呢一段感情

認真保羅其實真係影響左魯迪好多
唔係講緊三妻四妾既部分
係佢對家人既部份
比鹹濕王子調教過啦
撐魯迪果班祝佢地戴綠帽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞