無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
你究竟喺到做乜鳩?

點解你講每一句野都可以令到個討論變到更低質。同人泥漿摔角好好玩咩,究竟係有幾可憐,內心幾空虛 ,個腦幾廢先要咁做
想知個作者本身係個咩人

套野個節奏睇到人好辛苦
啲伏線唔知到第幾條女先再浮返出嚟
女角戲份永遠係最多
成套野都係女人圍住,男角係用嚟過場
變咗好似淨係睇啲女出場

都係芙莉蓮最好睇
你自己係到會迴避人論點
唔緊要啦,你都迴避左我幾次論點啦
答到我丁蟹個回覆未
所以而家咪同你講果個世界既公義唔包含一夫一妻囉
亂倫係犯法所以先比人拉,古代d王室大把都近親通婚,唔通佢地又係冇道德?

而且違反承諾之所以唔道德。係因為會傷害當事人,咁連當事人自己都覺得冇問題,其實傷害左邊個呢?
如果雙方接受既承諾改變都係唔道德既,咁世界上所有離婚,解除合約既人都係賤種啦,即使係mutually agree都好

其實明知你玩膠,覆你都係嘥氣,回埋呢次算
你係現代人 你戀童 亂倫係犯法的 唔好亂做傻事 要抽離
似係你分唔清現實同創作多d
邊個?
食唔到葡萄話葡萄酸
好有自信既毒撚
作品入面啲劇情幾次都被人屌到開花
把口就話知道自己寫得唔好
行動上就恃住自己套野上過排行榜第一,死都唔肯改
連改動畫死都一定要加返做愛呢段入去,
然後把口就話好對唔住動畫組,自己好似好撚麻煩咁
(但實情就真係好撚麻煩)
後日談個篇亂倫被人屌到下架(唔下架就成篇作品下架)
文庫版出唔到呢篇,但陰啲陰啲係作品偷雞暗示返呢段被人屌到下架既劇情係正史,有發生過
我同你講一加一等如三,你答我鐘意英文。你想我點比反應你?

講緊樓主on9,你走黎講promise is promise。咪講左主角有錯,無守到承諾。但睇戲唔係咁片面咁樣睇囉。

你就喺到九唔撚搭八,泥漿摔角有咩意思。

你咁想有人比反應你咪落街派錢囉,但你又做唔到。講埋啲on9野乞人地真心覆你,做乜姐
咁樣先好賣,正正食正D毒撚既偽善
好多毒撚都以為自己係好人,直至到佢做選擇既時候
套野係用黎鞭打毒撚
你冇睇過套野講經呀
https://youtu.be/0nf7zzWpgjY?si=mN5UzoOcG8tGjhMf

blabla blabla
我前世點點點 個陣點點點 人地點點點

重點就係我依家 浪子回頭金不換
之前既野唔撚計
咁即係迴避左我論點
無睇過又唔問得既 邊似D人睇都唔睇就係到扮晒識同人討論呀
你覆我一樣我無睇過既野我咪問返你囉,你又唔答喎,我又唔係理解劇情點解唔答得?
我第1條問題係想知你拎丁蟹黎比,咁佢同魯迪既時間長短既分別
如果你拎10分鐘同幾季既作品黎比就好撚on9既
然後第2點我就係想知道佢到底講得啱唔啱,你又回避我呢條問題
都唔知你做乜
無職套嘢根本戇鳩唔好睇
你冇睇過 我要成套野同你講一次?

喂你自己去睇返 Google返 先係正路呀?

依家走來怪人 你班人真係冇羞恥心

我依家講冇睇過 無職
我叫你你成本小說打返比我睇咁呀?
你PO條片出黎都唔知你做乜
從頭到尾都係想證明
你拎丁蟹同魯迪黎比,前者係唔係為左開脫自己既罪名而講既大話,如果唔係既話後續又有無講到出黎比觀眾睇到佢呢番說話係發自內心想悔改
依家魯迪黎到第2世界就真係為左悔改而去作出行動
所以你條片到底想證明D乜野?
所以根本就係個垃圾故事
唔明有乜好睇
吓?個PO講無職架喎 唔係講丁蟹架喎
我入黎係討論無職 我有睇過,你自己要拎其他野黎類比 人地唔識又唔得既?
問返你轉頭又離晒題仲要話返人轉頭
咪講左個刻 丁蟹肯承認錯誤 佢覺得自己已經無better man 大家要原諒佢

咪同你班友話佢好左 所以原來佢一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞