無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
屌 班死毒撚 永遠都係唔講論點
只係奇其留句無意義既說話

不如你留 「我要食午飯啦!」
就算係你現實識既朋友/屋企人
你了解佢明白佢
佢都一定有你覺得佢有問題嘅地方
咁呢啲意見係咪唔可以有先
我覺得你呢啲先係平面咁去睇一個人
佢第二季一開始條女都係咁啦玩弄完自己陽痿就唱鳩條女自己正仆街又要扮情聖毒撚上到神台變賤男
真係冇諗過喺動漫台見到鬧人「死毒撚」「油頭毒撚」
無諗過理既話想問佢由艾莉絲離開左之後到入學前個幾年係到做緊咩
無諗過理既話想問佢第2季18話後半係到做緊咩
無諗過理既話人神出黎水鳩佢叫佢唔好去黎做咩
佢如果係以色列人應該大有作為
點止 係成世
如果我老母水深火熱
我唔會喺學校日日上堂整figure 溝仔(女)
不過佢醫條jer 優先過老母
我無嘢講
最憎呢類毒撚轉生異世界作品

成個動漫界畀佢搞彎晒
到有問題個陣就 我只是個孩子 你想我點
仲有呀皇女定公主
建議重睇第2季第4集
魯迪一開始知簡尼斯既下落之後係諗住過埋冬就出發,係聽到簡尼斯完全唔係水深火熱 係拉龐探索緊迷宮,仲要保羅同洛琪希去左搵佢所以佢先去魔法大學
可惜既係 依個係人渣轉生異世界故事 而讀者都係普通俗人一個
唔能夠你話異世界無依d野就無問題
老母雖然係靚女
不過唔會有性欲
咁就求撚其啦
冇消息又點知老母喺迷宮
周圍成個世界戇鳩鳩咁搵?重要當時未知傳送陣

點得出為醫ed放棄搵老母呢個結論?
岩岩死完老豆,老母救完出黎失憶失智,自己仲斷埋隻手
岩岩經歷完咁多人生級大挫折,自己崇拜左好耐既師父主動送上門,即使你唔認同出軌,至少都可以理解掛?
屌完師父之後,其實佢求大婆比佢娶多個,定趙完鬆都係不負責任架啦
但家下人地大婆作為當時人都體諒+同意,咁局外人又有咩資格批評?
大佬
以洛西既年紀
好難信無經驗WO
佢唔應承唔搵女人都仲好啲,承諾完一年都唔知夠唔夠就出去屌閪啦
白毛只係水泡
下 人地既品德問題 點解外人唔批評咁得?
咁花邊新聞C1頭版 收左皮好耐啦
有邊套日本仔中意既毒漫 係冇後宮?

冇肉番 後宮 依啲情節,根本喺日本就紅唔起
班友勁能癲 讀者無資格批評
樓主唔使咁認真
每一個動漫post都係咁, 正如mirror都咁多fans一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞