無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
轉生前Rudy只係一個女都未掂過既毒撚
到轉生後有咁多女唔識處理好正常
佢大概都無諗過自己會咁
所以你屌佢賤種好正常
被善用起底功能
其實前世佢都好有錢
依家轉咗生除咗外表條件差唔多重要可能窮過上世少少

依家就係睇佢點解喺前世會變成肥柒毒而今世差唔多環境下認真生活點一步步改變
佢可否更好只係相對上,你捉住啲虛無縹緲嘅事嚟講無意思,以考試為例,你溫書溫幾多都未必可以去到最好,未計依家個boss係魔法免疫,你練到飛都無用

你啲FF仲上帝視覺啦,你講嗰堆政治嘢正正就係睇哂個故事先講,全部都廢話嚟,女方結咗婚之後亦繼續有接job,咩政變成唔成功仲好笑,女方一早已經有哂心理準備

另外,有幾多人真係對自己人生好有規劃,即使規劃,到最後是否成事又另一回事

講到尾,你只係用自己價值觀強加落人度,你要咁nitpicking根本所有人類都會pick到
拿出(扑野)真本事
何鴻燊都四個啦, 佢得三個, 仲好意思講拿出真本事
吹奏套毒撚飛機片嘅毒撚話番人毒撚
呢個夠好笑

越來越偏題算了吧 當我表達能力有問題
再討論唔會有任何進展
細細個就俾人蝦果種
大個咗唔係全世界都蝦佢已經叫叻咗
都叫好彩好彩佢做大婆
呢個簡直係垃圾設定作者話係就係,成班弱智毒撚fans又照講
現實你有錢就已經贏晒,有撚可能會比人蝦咩
成套野劇情根本完全垃圾,只係比毒撚代入下
剩係有魔法呢樣野已經差好遠啦
有興趣之餘,仲要有資質,而且有不可逆轉既優勢,最重要既係搵到食
學個2-3年就令藍毛無野可以教
主要玩bug,5歲前練魔法會大幅增加魔力,加前世科學知識可以無詠唱出招
個故係昨者嘅佢話係梗係照講㗎啦乜嘢邏輯嚟
你搞笑
昨者講過前世佢冇因為欺凌而放棄係可以有差唔多成就咪同你依家識魔法一樣
你地都幾投入
佢係差唔多十歲先知自己係一個被除名嘅貴族
點撚樣差唔多成就
一門技術/學問排全世界頭幾位喎,
前世可以?
咪講咗如果冇放棄囉咁撚想知叫作者出個前世前傳囉
你有前世知識去buff喺今世努力向上係會容易啲出人頭地唔代表前世嘅資質做唔到
垃圾設定同劇情囉攞明寫比毒撚睇
有錢是但送去外國讀都搞掂,根本得無職個班傻閪fans先講得出呢個弱智設定
動漫都要返咁上下gimmick架
要寫實唔好睇動漫囉
睇記錄片 睇科學論文
劇透po傾成30頁,連狗肯做嘢未
明明套野就係比垃圾毒撚ff 自己轉生異世界開後宮
你班毒撚fans又要用個垃圾設定話佢前世有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞