無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
佢只系享受白毛對佢嘅愛,從來都唔覺得佢有幾愛白毛
如果換轉係取於藍毛先,佢真係未必會溝白毛
有d咁既事?
咪死臭雞
其實我唔明點解駁故仔

傳說中嘅敵我同源
用佢地個講法,套入school day就係所有唔鍾意人渣誠既人都有問題。人人都唔願意直認自己好似人渣誠咁人渣。

角色做某啲衰既行為讀者會反感好正常,大部分作品既反派都有好多呢類行為都會令讀者反感,唔通全部都係唔想面對自己擁有既劣根性?好明顯就唔係。
同學是姬騎士
呢d睇個作品名就知係賣色情,當h漫咁睇,唔洗咁計較劇情
但其實上帝視角晨早已經知主角係鹽濕仔
佢老豆都一樣趁老婆大肚搞女僕
作為人夫,2父子的確都係賤種
但人有好多面,除左賤種呢面
佢地其實又真係做得唔錯
人地白毛同主角媽都接受左佢地既賤種
咁作為外人都冇咩可以批判
但以結果黎睇既話魯迪出軌洛琪希係必要
依個佈局先顯得作者癲
好傷心老豆死左
但條撚硬晒 推唔開條女 屌完再中出埋 唉 真係好傷心
其實大婆根本唔係唔介意 係自卑 覺得男主角唔夠愛佢 自己隨時比人取代 亦都對佢完全無信任 所有承諾都係假 個劇情就係要佢做男主角嘅肉便器
偷拍蘿莉姪女沖涼
再用姪女沖涼條片嚟打飛機嗰下真係搞唔撚掂
明明好靚女,係唔夠大波啫
如果作者冇寫佢前世做過啲咩,我覺得呢套嘢會冇咁反感
前世已經玩偷拍,轉生後仲恃住自己嬰兒成長期等其他人以為男主咩都唔識,就光明正大偷底褲,性騷擾

如果成套嘢冇寫佢前世嘅經歷相信會令人更易接受,宜家的確觀感差
個作者係咪有私心所以寫到咁
可能佢自己都...
作者就係特登寫一個人渣垃圾變做普通人
有人會反感唔想睇 有人會覺得冇咩嘢
覺得反感咪唔好睇 冇乜好拗

我就覺得現實中離譜多千倍嘅事都大把
如果一本小說就令人咁介意嘅
咁記得現實中幫助下啲有需要嘅人
其實唔鐘意主角,輕鬆屌幾句有乜問題,
我睇School Days都屌人渣誠人渣啦,唔得嫁咩?
你咪繼續囉
好傷心,所以咩都做唔到,只可以屌閪
屌,咁似話有情緒病,只係可以做雞個po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞