無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
我認同你講法
個漫畫都有個教派係一夫一妻制,入面都有講不同觀點
馬斯克有冇氹d 女話自己係專一好男人唔會包二奶?
呢個設定係用黎對比返自己老豆,本身係道德高地咁屌自己老豆做得唔好,但最後自己都係行老豆舊路
無職係一個包左奇幻皮嘅成長故事,成長個意思唔係點樣變成無敵,而係點樣認識自己其實唔係世界嘅主角,接受自己嘅缺點,成熟咁對待他人同自己嘅人生,所以主角到最後都冇成為英雄,只係幫其他人同後世鋪路
其實一開波已經話條友係賤種宅男,自己父母死咗都唔出席喪禮
你真係夠立體魯迪冇守到貞可以打晒成個無職世界地圖炮
一開波咪係唔做嘢宅男,父母死咗唔出席喪禮,而且睇侄女裸照
你係上帝視角先知主角咁多野姐
馬斯克點溝女唔通我又知咩
其實好多人今日唔知聽日事,結婚都有發誓一生一世
宜家咪又係咁多人離婚
只係原因不一樣
邊度有地圖炮
一路都係針對佢呃大婆話唔會包二奶
Ching 精神分裂?
搞清楚,係講親男主角呢啲野,
班無職粉都會走出黎同你講個世界觀係咁黎兜,
先會有樓主講[無職個世界觀係咪唔洗守承諾?]
咁就唔好屌港女係臭雞
統一返個標準先
班油頭毒撚仲講到套野重點係睇賤種主角點改過救贖自己㗎喎,點解改完都仲係賤種
現實人物點同,首先你又無得用上帝視覺去睇現實人物,但故事人物就唔同,你可以清楚睇晒佢地既行為同心理再去判斷同評論。其次係你對呢d現實人物根本無乜感情可言,連佢老婆叫乜名都未必知既情況下,又點會理佢老公有無包二奶三奶呢
你又知無
講真我無企道德高地去批論其他人
點解d讀者睇完都接受唔到主角係賤種
佢地睇閹割版無依段的
作者唔需要理會連登仔鳩up
違反承諾一定係抵屌 但係白毛藉此機會展現大婆風範
你咪又係對住個mon睇實一有人覆就陰陰嘴笑逐個reply
大家咁話啦
其實又係邊個定好男人標準
一夫一妻就係好男人?
比到幸福個女人先係重點

可能大家都係集中佢有無守𠄘諾,都有邊個可以斷言自己𠄘諾過既野一定做到,從來無講過大話
明明師父先係大老婆
現實就係一堆人鍾意企喺道德高地屌人
到發生喺自己身上嘅時候其實都係一鳩樣
講就天下無敵做就無能為力
所以我睇呢套嘢睇得好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞