無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
維護Rudy嘅盲粉一味用異世界價值觀唔同去反駁
但永遠都駁唔到Rudy呢個撚樣本身就係變態賤種
莫視佢本身帶住30幾年人現實世界嘅觀念去處事
唔知以為佢0記憶轉生重新學習做人
同冷氣軍師一樣姐, 成日講溝到女神就乜乜柒柒, 之後有女主動D咪又係奶
即係戀童確定?
咁佢本身就係連登式垃圾肥宅
貫徹做賤種都好合理
呢度反而我覺得是但啦
本身佢都冇當過保羅真係老豆看待

所以睇第一季就棄左
真,唔好話穿唔穿越,就算叫你返大陸住你個價值觀都唔會變到同大陸人一樣掛
其實我都唔否認個劇情寫得OK,
不過主角好撚噁心又係另一件事。
我都唔明點解同龍神傾傾下計講人神點樣改變左原本世界
佢就會聯想到要屌鳩佢老婆

佢朋友想找龍神算帳,龍神用催眠術無力化佢
主角: 想同白毛玩催眠 Play

原本世界藍毛同白毛征服好多迷宮
主角: 我老婆好叻呀,今晚返去屌鳩佢地

紅毛原本世界有其他老公
主角: 有冇搞錯,今晚返去屌鳩佢

本身成套野都戀童,
男主屌細路女破處,
然後設定Roxy嘅種族係永遠loli,
條女點老都係細路女身體
條友連埋前世50幾歲人 都唔清楚自己弱點係鹹濕
仲夠膽用忠貞嚟發誓
連你老婆都一早知你咩料 開埋綠燈俾你包二奶
都仲要自己扻頭埋牆 又賤又廢
現實世界 一夫一妻 結婚一樣要發誓
自己叫雞 洗唔洗DEL人生

利申 我認同男主係賤種架
不嬲都係
好真實
但無職撚同你講套野個重點在於親情
咁坐上黎
加上主角意淫左佢條底底咁多年
我一定屌埋你果份
戀童先係社會賢達
孫中山,拜登,家超依啲一流領袖都係戀童
依套野就係比毒撚FF周圍去屌女
二次元野咁認真托咩
立體睇一個人就唔可以批評佢
Ok
好認同男主係仆街
但公道說話 大婆唔介意唔係因為男主嘅情緒勒索 而係大婆夠大愛 係佢地個世界觀多伴侶係平常事 所以佢唔覺得娶多個老婆係壞事 呢個前設之下大婆諗到會唔會有其他女仔都好似自己咁 落力上進 來"襯得起"心上人呢

如果呢啲女仔努力裝備完自己發現條仔已經娶咗老婆咪好慘 所以佢先接受呢個二奶 因為佢發現洛琪希就係不停做好自己想襯上男主嘅女仔
----------------------------------------
男主係仆街在巨嬰行為 亂咁答應唔知自己做唔做到嘅野 自我中心 唔成熟 咁樣係糟蹋緊其他角色對男主嘅用心

啊妹相信啊哥好勁可以幫老豆 結果fuck up咗 雖然話當下冇辦法 但如果呢幾年男主唔係周圍玩而係好似7星咁日日學習裝備自己老豆洗死?

10零歲仲讀緊書 屌完條女就話結婚 婚前婚後0規劃 自己搵夠錢?之後做咩謀生?條女份工點?全部都冇諗過 就好兒戲咁話結婚

到到老豆死咗 身邊邊個唔係傷心姐 又咪要準備下一日要做嘅野 男主個巨嬰emo成個月仲要自己恩師拋個身出來氹你先識好 完全冇諗屋企有個大肚婆有2個妹等緊你返屋企

其他隊友仲要好相信男主可以自己振作 點知原來男主冇人carry真係就一個廢人咁 經不起風浪

利申: 無職大fans 但應該屌嘅就係要屌
我都同意你呢個觀點 夠公道
好多人本身係廢物
所以對男主感同身受
樓豬係無職無得轉生
現實無女無老婆上嚟開廢po搏上熱門
好老實講
唔係你班毒撚起晒鋼瘋狂駁嘴
點會有得上熱門
1. 轉生之後人又認真又有本事又靚仔又有錢
2. 異世界無限一夫一妻制
3. 大婆二婆都接受到

咁....憑咩由一個現世既香港人去話人賤種呢?

要講現世比較既話馬斯克既條件隨時都仲要差過佢, 唯獨佢得錢多
就算限左一夫一妻制, 人地都係唔結婚係咁 同唔同女人生仔, D女人咪又係受, 人地有錢又照找數
個問題從來只係在於一般人無咁既本事
我要屌十個!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞