無職個主角真係賤種嚟

768 回覆
786 Like 236 Dislike
下 駁唔到又人身攻擊啦
死毒撚真係同件人渣君 痴痴呆呆坐埋一枱
你講得啱,前世死父母連葬禮叫你去都唔去下
今世叫到你最後都有去下,係無職撚眼中呢啲叫做有進步
個班冇應承過唔搞其他人

you know promise is promise ?

原來佢個世界誠信係無物?
人神惹的禍
人神從頭到尾都幫魯迪唔少,結果呢一野先黎跣鳩佢
好似你#494個回覆咁樣,"純粹魯迪係當佢地係朋友多過父母",呢個情況朋友同老婆揀 我相信好多人都係揀老婆
今世老豆老母尤其老母仲要係大恩人
冇老母堅持俾自己學魔法一早死左
換嚟一句我其實冇當佢哋係老豆老母
如果人地全家大細出黎話冇問題,生活得好開心
咁關你班花生友撚事咩
而且係果個世界,一夫多妻根本就有違反道德
你話因為違反承諾所以就賤,一黎你完全無視左當時佢出軌既心理狀況,二黎我唔信一家人相處咁耐會所有promise都keep到,最重要既係當事人接唔接受到
大婆都覺得冇問題,冇覺得被忽視,咁其實有咩問題?
哩個本身就係基因既決擇 除非改寫基因 否則都會繼續影響人類
講到魯迪完全無諗過去救人咁,比著前世真係連理都唔會理,仲同你係北方大陸搵3年?唔好撚係到發埋D小朋友悔氣啦弱智仔
所以主角心理上冇乜進步過
冇人俾佢屌,佢就摺喺房一直玩自閉其實都好fail
冇藍毛嘅話,可能要等白毛生完女趕過嚟氹佢先得
不過,咁嘅話仲顯得主角垃圾
你覆我既嗰個留言已經答左你

一條友出個膠post,引哂成班on9衝出黎。

個人on99咁,又要渴望注意,個人又on9,淨係講埋啲on9野,好似傻撚左咁。無人有興趣理你呢啲小丑阿,催返入你老母個閪啦。
[quote][quote]

仲有作品真係有講佢唔當保羅同簡尼斯係自己老豆老母,
只係外人,所以真係唔駛兜,

請你引用原文
係魯迪大個之後邊度有講唔當保羅簡尼斯唔係自己老豆老母話
如果冇感情點解魔大陸第一次見保羅會鬧交
但由因為個妹冷靜落黎
佢地親情既表現就係系呢啲細節位度表現

佢會遲疑唔即刻出發 就係因為佢老婆大肚
你估佢唔想去?
你真係收收皮先
又來依d 人地家人接受就=ok

屌奶星 大把亂倫都係雙方自願 咪又係比人拉

你一家冇問題=其他人冇問題?

你破壞人類既共識 對公義既追求呀
鋼煉、巨人,排球少年…
(唔係想幫樓主,但的確唔少
直頭感動到標眼淚啦

即係你鍾意套嘢還鍾意,吹到變咗本世紀二次元聖經有今生無來世咁,刀劍又好水星魔女又好,班新世代毒撚嘅態度真係越嚟越痴線
哦 姐係人地比咩論點你
你覆依句=大撚曬咁呀?
魯迪呢啲人渣嚟講
肯最後出現下已經係人生最大壯舉
我地應該俾d 掌聲佢
其實你有冇睇過套野?
咁佢都一早講過唔當係父母,似同住人多啲
(然後扮傷心食女
其實你約人遲到都係違反承諾,咁你遲到算唔算賤種?
點解遲到咁小事可以類比娶多個老婆?因為係果個世界娶多個根本好正常
而且而家唔係先斬後奏,係取得同意先過門,係有尊重大婆

根本成世流流長,好冠承諾基於現實環境,有變化係好難避免,重要既係雙方有溝通,有尊重對方
佢個油頭毒30歲up再感受母愛8年都唔熟,食得屎㗎喇佢
講緊上一世呀
大婆係公主親信,都有身份

你要既原文
算!

好彩我唔遲到
第2季第22集的確有講過話簡尼斯 對比起母親係比較似同居既外人既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞