產後抑鬱真係唔係講玩

680 回覆
3558 Like 128 Dislike
收皮啦女人
哦~原來有抑鬱,咁冇問題啦,個老公抵比人殺
都岩ge.....

我個小朋友重細,可能到佢大個d我都會咁
日常啲嘅有黎M一黎m 就老鳳發脾氣咁
樓豬:黎m 真係唔係講玩,最衰都係黎m
連登米撚講生仔呀
啲人有病架

利申: 生左一個好明個種感覺, 不過我係餵人奶個陣啲唔開心先會出現,樓主加油
我再對上一個鄰居就係阿媽怒屌對仔女,大聲到我都聽到係教英文

有時我都好撚驚自己個女大少少果陣我都會係咁
男人想射精嗰陣夠會比荷爾蒙影響啦所以強姦犯好慘
唔開心嘅情緒夠個個人都有啦抑制唔到嗰啲就自己申請入青山啦
總之情緒出問題應該先判斷自己係因為乜事而出問題
關人事物同環境事就遠離呢啲場景
關身體事就從食藥、飲食入手解決
兩樣都有就搞掂自己日常生活先
唔好一下子就打大佬(譬如婚育、高強度工作)
師兄,唔想笑你
不過你可以留意下個影響程度有幾大差別
有講錯?係呢個節骨眼講呢段野除左為個癲婆輕罪化/無罪化仲可以係啲咩?
你係嗰位成日同老公鬧交嗰位嘛

做你老公真係慘,三日唔埋兩日鬧交,婆媳關係都唔荒會好,自然覺得呢d野係虛構
雖然個老公冇左條命
但係個老婆可是有產後抑鬱呢!好慘!
現實遇到你呢啲忽然痴根聖母仲撚慘,又唔見你關懷下個男人?個男人死撚左呀
抑鬱真係富貴病黎
咁多負皮明明呢個係傻閪假膠
咁係咪有影響?答我啦師弟,有啲男人脆弱啲唔得?
呢個post令我諗起荷里活廣場單野
當日事發無耐就有個post講解關於個個男人嘅精神病問題
係係係,得得得,仍然唔想笑你,希望你唔會去強姦人
太得閒亂諗野咪抑鬱,又唔好好珍惜自己有既野
收皮啦廢柴,跌左落地都仲要嗱返渣沙,正一屎忽鬼
老豆抑鬱過 就咪撚諗住生
樓主成個post冇講過單案應該點判
忽然痴根果個係你咋掛
你邊隻眼見我話唔洗關心個男人呀
呢個世界係咪咁二元關心個女人就唔可以關心個男人呀
你既關心細到咁淨係可以揀一邊?
我自己老母就係生完我之後俾產後抑鬱搞左佢30年
發病既時候見住佢有幾辛苦無助
你班契弟仲想踩多腳?
有有人性呀屌你老母
(連登唔明,先話殺夫個女人好恐怖,其實係「病」最恐怖,荷爾蒙一失調,成個腦係fuck up 咗,死神接管,一定要求醫)

周街砍人嘅嘅精神病人唔恐怖,係精神病恐怖
你要唔要聽一次你自己講緊乜
咁樣都要特登分開睇
你有冇病都係果啲好撚惡頂嘅女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞