Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
濕尻moment
我以為你係想講喺大陸搵錢係唔道德
我有冇解讀錯?
如果你係真係咁講,咁我會問:喺香港搵錢又係咪道德?
國務院黃嘅
點同
幫佢地撐既又扮睇唔到架啦
又吹返唔關黃藍事
唔係黃屍鳩屌人,佢地使回應
仲要條片係屌惡意個啲針對,黃屍屌人得,駁咀就唔比
而家柒左喇,自己都無計黃藍要返大陸玩喇,就兜返唔係黃藍先屌人
成班雙標撚
自己鍾意就黃
收皮啦
都係柒鏡最好
冇事就暗黃
到驚俾你地黃絲連累時,話唔係黃又得
我就唔聽廣東歌既
不過出街大把鋪頭播Dear jane
咩19moment 唔知幾耐無聽過
唔講我仲以為解散左
你叫佢地點駁
人生梦一场革命至苍老

諗起都覺得好笑

Supper 去埋遊行 但係就係藍屍 哩d就係扣帽子
果條片仲要係間黃店拍o既
班黃屍仲要屌人地藍
唔聽廣東歌但就話DJ好聽
你講乜7呀師兄
係你地一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到 因為人地2019係有出黎
根住你地d班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
佢地忍撚到果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸
黃屍上大陸食住大陸野屌你地
又賴人自己ff 睇下#55啦
就係呢頭去完遊行
過兩年就唱回歸歌
即係咩玩法?

忠誠反對派?
為錢可以轉換立場?
俾人屌完嬲得滯可以轉投對家?
仲好講Dear Jane
「原來香港做樂隊要講政治架喎,我而家先知…(狂笑)」
2019 乜閪都冇做過 武肺封關扮撚曬打下刷邊球 係香港狂開show呃撚曬d黃絲錢 扮黃撚左1-2年
轉個頭一通關就番大陸狂開show
哩d就叫黃
係你地一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到 因為人地2019係有出黎
根住你地d班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
佢地忍撚到果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸
等於你唔聽鬼佬歌都識mj d歌啦
條街會播 電台會播架嘛 傻仔
Viu狗鏡狗都得,點解佢唔得
返大陸揾錢有咩問題?點解返支揾錢就唔道德,班手足一車車課俾中聯通投資嘅Viu就好有道德?賺支那錢低賤啲定課俾支那等佢地推隻支那姜出黎塗毒香港文化低賤啲?
咁你有聽咪講有聽囉
柒頭
DJ 都話好聽你真係食開屎
又話賺藍養黃 點解又要屌
點解淨係你深愛既mirror可以賺藍 其他人賺藍就喊打喊殺呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞