Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
我一樣會諷刺政府 抽政府水 但見到班黃絲豬柒撚懵懵 自己呃自己 雙重標準 人地賺藍就仆街死全家 要封殺 自己偶像 aka mirror 賺藍就賺藍養黃 睇唔到 公司逼 就覺得依班人仲可恥過奶共

Supper 2019去埋遊行 就睇唔到
仲要俾你地屈係藍屍
支持濕9 繼續返去奶支
好行唔送
黃廢屍禍害香港樂壇
咁去天安門遊行未
自由
諗返起佢哋嘅行為真係尷尬過姜濤
果個阿達以前咪又係做傳銷周圍搵銀,又咪係濕鳩一個,讀可立果陣知佢on鳩底。
我以前跟子通學鼓見過Sunny好多次,條友係幾chill
佢唔敢做你都唔敢做既野啫 咪同大家一樣
我冇批評過佢地返大陸
只係講緊你返得去 就預左比唔鍾意中國既人批
就算落返黎 依樣野都唔會改變

發生左咁多件事 唔係咁易再話時間可以沖淡
到依加達哥一樣比人屌緊

而且依加香港個個對立面亦都冇因為過左5年而減退
兩者嘅關係係?

我唔係好理解,佢出嚟遊行,之後變支持政權。同俾人老屈佢係藍嘅。有乜因果關係?
大咩家 佢拎黎搵食
班黃絲一邊屌人賺支那錢一邊課俾支那懷疑成班2019輸撚到ptsd思覺失調
你做撚左先叫人做啦
上網講就大大聲
真人一碌柒咁
以為自己上網講2句 好撚醒咩成隻小學雞咁
姜濤有唱無盡呃鳩人踏上這無盡旅途?
人地有才能可以兌現,咁你冇冇得怪人嘅
嗱 又淨係負評 但唔敢答 咁理直氣壯就唔好縮埋係後面唔出聲玩負皮啦
叫人衝自己鬆
出黎遊行都要比你班黃衛兵日屌夜屌,而其他人粒聲唔出就唔洗屌,唔順超咪轉會
樂隊Supper Moment撰寫全新作品《共創新篇》,賀香港回歸25周年,此歌的MV亦已上架
你份工完全無賺大陸人錢? 完全無?
賺藍養黃
你地屈撚左人成年 仲問兩者嘅關係
2019出埋黎遊行都屌係藍
屈撚到人出咩show都屌人地係藍
咁最後人地番大陸咪唔撚洗俾你班撚樣屌囉
仲講冇關係
你地班撚樣真係靠屈唔洗成本
19年...笑撚咗,你唔好講佢出世前,cy 89年夠登報譴責64啦,咁cy係咪又俾人屈係藍屍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞