Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
冇計 , Sunny 同Ivan 熟到咁想俾多啲airtime 佢
但係聽survive 啲歌真係覺得好怪
其實濕鳩moment上TVB又好 返大陸搵人仔又好都唔係主要出事個位 最柒係柒在出條片諗住拆公關 點知火上加油
單計主唱確實屌打全部本地band
凡人對抗命運
歌手solo 都叫有D肉食,如果你開場show,淨底既錢要4條人分,香港真係難行好多
你咁樣扯上道德問題有啲離譜喎 返大陸登台同販毒詐騙呢啲真係害緊人有得比?
藍絲更唔會俾錢
睇抖音小紅書大陸音樂網通通免費
咁勁去美國發展
證明我係錯囉
屌打黃絲最愛tonick
個連登post頒完獎都唔爆
佢把聲唱乜都得 live又穩定
齋講把聲根本屌打一堆歌手啦
國歌國歌有邊個識
國歌國歌唱多有益
明日我變大灣區明星
中央尚有習近平帶領
班撚樣槍頭掉轉哂
人地夢想就係搵人仔
我諗好多人咁憎佢地個原因係期望落差

啲歌詞唱到幾青春熱血自由夢想咁樣,但現實嘅行為係完全相反
如果淨係講把聲Dear jane 都好聽呀
屌打 點屌法 屌打全宇宙啦不如
Supper仲好笑
去埋遊行 但係就係藍屍

而Dear Jane 「原來香港做樂隊要講政治架喎,我而家先知…(狂笑)」
2019 乜閪都冇做過 武肺封關扮撚曬打下刷邊球 係香港狂開show呃撚曬d黃絲錢 扮黃撚左1-2年
轉個頭一通關就番大陸狂開show
哩d就叫黃
同感
所以真係唔係hater 而係真心反被欺騙後的厭惡
我應該信台下觀眾 定係信網民好
改聽姜濤就黃
一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到 因為人地2019係有出黎
根住你地d班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
佢地忍撚到果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸
好心你唔好柒到搵DJ 講啦
講把聲
你既top 係咩
講黎見識下
有時可能係聽嗰個將自己個套代入左去個落差咪會大,我其實真係冇乜所謂,人地遊行都出左啦但返大陸揾錢就一定唔得,咁唔通靠班廢物養咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞