Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
你仲聽緊同香港人戇鳩有咩關係?
又作歴史

你班盲反一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到
因為人地2019係有出黎遊行
根住你班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
之後出咩show都俾人屌藍
佢地忍撚到2021果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸
下面條櫻空桃大乳
打一大段垃圾當係覆咗我
黃屍吹大雞全民屌人老母就得
人地駁咀就唔得
黃屍同某黨一樣惡啦,仲反乜
錄音機呀?2019-2022做過啲咩呀,睇過
supper moment 主音sunny 10年前豪言壯語 搞band唔應該為錢 今日拍片DIU人唔比佢搵錢
https://lih.kg/2553710
返完大陸仲未賺夠咩無錢返去做咩
RMB ROCK 世界第一
你老味,打一大段廢話,我都未屌你啦
人哋要做咗啲咩?
係咪要學上面嗰班戇鳩講話要去天安門屌
先叫有做野
得啦
RMB Rock never dies
ba la ba ba la la la la
冇錯Dear jane rmb rock
你班盲反一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到
因為人地2019係有出黎遊行
根住你班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
之後出咩show都俾人屌藍
佢地忍撚到果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸

老屈完人藍
人地先返大陸又要比你屌
Supper Moment x Dear Jane
RMB rock assemble
出左post 屌dear jane未?
遊行都冇去啊
出面話佢係黃絲啊
出post屌未
Gem搵夠咪留係香港住
屌屌下就會成真
巴打驚唔驚啲人屌你老母會成真 放碌鳩落你老母個閪窿度
駁唔撚到就唔好鳩噏打一堆字啦
好似上面條on9咁
你出去開post 我入去幫手屌
不過我會順手拉埋 supper moment 一齊講
公平啲啊嘛
咁方皓妏有冇拍條youtube片屌fans?
佢哋識分身術?

返嚟香港攪一場,你咪做少大陸幾場囉
又要綵排又要set架撐
上上落落又要時間
俾你開紅館一場都係萬零人,上面D館大你幾倍都有,更重要人面唔會睇你唱成點,要緊要正字正確
心水清嗰陣明明佢哋去晒遊行都算表態
跟住香港班紅衛兵見唔夠黃就屌
我諗屌第一次開始已經勁撚嬲跟住去到第二次已經心灰覺得原來黃絲係咁撚戇鳩 個個公眾人物都批鬥

對住呢班垃圾黃絲係我都走啦
easy money
喺 RMB rock 巨 band 面前 邊可以抗拒到
我都想知中國演員歌手可唔可以去台灣奶台
屈人藍屈左2年 say 左sorry未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞