Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
明黃一D好處都冇 99.9%商業job會冇哂
咁都講得唔夠清楚你老母生咗你咁弱智咩 你同意你嘅Statement 咪即係等於你唔介意條女俾人任砌囉
你遲啲結婚上連登講聲搵10幾個巴打排隊婚禮上面屌
無錢咪番工lo, 無人識你地果時拎綜援嫁?
其實⋯我講咗,我係女⋯

你講呢啲,覺得我會嬲咩?

字又唔睇⋯ 仲要懶好勁⋯ 以為講得贏人⋯

其他人見到你,覺得你on9仔嚟。

就係你呢啲on9仔嘅行為,覺得支持政府嘅人,都係一班唔講道理、做埋啲on9行為、而又自我感覺良好嘅低能仔。

政府有你呢班支持者,真係多得你地唔少。
搵三上錄音
佢當KOLOR、HERTZ果啲死嘅?
仲要黃絲得把口都養佢地唔起,學某連登毒撚講點解佢地話自己黃香港人就有責任養佢地?
比返鐵樹蘭我
kolor
有咩問題
眼光闊啲,起碼人地識尊重支持
山姆夠好多香港人
得連登仔(把口)好高尚
上完連登睇緊淘寶
1首歌走天涯?

唔講以為佢隊野死哂,有人出黎唱舊歌黎懷念
觀眾係無欠佢,歌迷無欠佢
係香港樂壇同商台欠佢
人地依家都唔係14億咁簡單啦
開轉演唱會都可以多1個0係後邊啦
根本玩音樂就唔應該為錢
Supper 為左錢先玩音樂 咪搞成咁
你見kolor唔為錢玩 結果而加反而用音樂搵到錢
對佢真係興趣唔大 ...... Dear Jane, RubberBand, C Allstar, ToNick ... 都真係未到佢, 佢出名都係因為近年高調遮 .... 咪不停咁無盡囉 ....
佢地開廣州 佛山果D係過萬人體育館 爆哂場架
livehouse係去d偏遠d既城市 北京西安呢d
咁自然好難自己開體育館啦
真,等緊復出
鐵樹蘭搵唔到食啦
聽返舊碟回味吓就算
第一隻碟《讓信念繁衍》
幾諷刺
幾廿歲人仲學人販賣咩夢想, 而家唱一次俾人恥笑一次
自己無辦法搵到食要上去奶就唔好講到為勢所迫
隊隊band 都搵到食又接到商業job 唔通得佢地接唔到
定佢地D音樂同其他band 唔同要用好多錢投資先做到
班黃絲隨時話「我都係聽番K-pop」「我聽xx,人地中立冇政治立場,冇問題」
理想都要搵食㗎
自己唔做廣東歌 走去做蝗語歌怪得邊個 仲衰撚過側田表演又係唱返無盡 唔唱蝗語歌?
衰在嗰時沉唔住氣拍片屌fans唔識冷處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞