Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
關我撚事咩
係你哋黃人成日喺度話佢哋包容黃政見
郁啲就話明就明 又咩留下來的人 睇佢哋支持佢哋就變咗抗爭

擘大眼睇吓呢啲傻閪啦
仲有快撚啲去屌啲黃店 點解支持國務院台啊 係咪牆頭草啊?
siu4

而家就話d黃人自己申請,所以就搵班二三線做港樂代表
但其他頒獎禮唔揀大台人就係封殺係咪?
咁港台揀呢條路就唔好喊喇
反正而家觀眾都係睇叱吒為主
返大陸之後變埋瘋蝗漿咁比人笑
然後出自傳又係比人笑扮大牌
印象除咗岩岩出道 ice bucket challenge個期 大家會開post j之外 之後九成同佢有關既都係踩 係咪平行時空緊
正如你講,viu 係黃係藍,關我撚事咩。

呢個threads係講濕鳩。所以咪講濕鳩。

你自己提完viu ,又話唔關自己事,又叫我屌viu 。

其實,你咩事?好難捉摸。
港台冇喊過喎
亂鳩咁嚟
我話濕鳩收皮 主因係因為佢地拍片倒自己米
我無話連登仔無屈佢藍
你就講到我話連登公道
你屌19係冇宗旨 咪又係因為你自己嘅政治立場 扮乜撚嘢啫
叫你屌埋黃店你又唔撚撚屌 咁你就咪撚屌19啦
人哋返大陸嘅原因咪就係因為你班柒頭雙重標準
過氣
你呢啲黃絲真係世一
好彩果陣輸左
冇宗旨。
如果你宗旨係支持藍,之後繼續藍落去。我就冇可能用宗旨去屌佢。

咁,我拎得宗旨嚟屌,就同佢藍黃冇關啦。

By the way, 你4點開工?

之前嘅「MM7」同「左膠死全家」,一到4點就唔見曬人。你係唔係接佢地?

你見我講野都好搶口,可唔可以請我?我呢排冇工做⋯⋯ 等錢用。謝。
https://youtu.be/uEyGq9SgTj4?si=jO9Lp2L_BVxAPekA

當年Eason呢part我真係loop左好多次
算撚數啦
柒咗就講埋啲廢話
王苑之句討厭政治比人屈到而家啦
講嘢勁大浸廢老除
柒係邊?睇唔到。
好慘。

麻煩你可唔可以俾啲證明,睇下王苑之嗰句係呢排係唔係仲俾你提緊?

因為佢嗰度過億電影都幾多人睇。
黃藍一家親嗎
一樣鐘意做作者寫歴史
條友一講唔撚通就會係度講廢話

佢自己屈撚完人柒撚左就話自己係普通市民

supper係公眾人物就要俾你老屈?
自己老屈完人仲要屌人係公眾人物仲要同你講理念
講撚到普通市民殺撚左人都冇撚事咁
佢係咪比人屈左咁多年?
例子都唔識睇
懷疑你弱智喎ching
Cctoy質素係咁上下

你講咁多,咪講濕鳩,因為人地屈佢。所以佢咪轉囉。好合理呀嘛。

明㗎啦。

係我角度,你俾人屈,係好慘。但你要stand你嘅point。而唔係因為人地屈你。所以你要投奔你之前所憎恨嘅事度。

呢個係我嘅point。

人地點仆街,都唔應該改變你嘅宗旨。

宗旨可以隨時變嘅,就係牆頭草。OK?」

改宗旨,係ok。
你認為係咁咪OK。冇問題㗎。

另外,學特首話曬,你唔係現場,就唔會有事。

你唔做偽人,咪唔會俾人屈。

By the way, welcome back。放完晚飯嗰半個鐘時間?
應該有啲唔同
Gem 係同啲音樂人同本地樂壇制度唔夾?
19 Moment 係同香港人唔夾
佢真係俾人屈咗咁多年。我覺得啲人會好似杯濕鳩,杯到佢香港發展唔到。

但又拍嘅戲又可以過億。咁,有冇杯佢?
Yes~ 我都好認同。
好彩我支持開kolor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞