Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
非洲呢?印度呢?俄羅斯呢?

全球都要睇下你出幾錢
好似新加坡咁,佢肯出舊大錢出到要TS演唱會東南亞獨家,泰國等想攪都無份
CY fans

gem多謝返佢就真
On9,台灣唔洗奶都可以去,點解要奶?你弱智?
屌你都識講TS個價貴,九唔搭八
其實呢條片係屌haters 唔明點解嗰時咁多人屈佢係屌fans
反而唔like佢哋出首回歸歌
然後叫人相信佢哋 但又唔再出廣東話歌
但香港人唔捨得使錢 要將啲錢放入棺材
嗰d 係仆街連登仔行為
咁你叫唔鍾意中國嗰班反思下自己做過啲乜先啦
人地肯接咪得囉,接個個都嫌低關你撚事咩
係難行 但做band仔咁嘅覺悟都無?唔係叫你苦行僧咁 但都唔係咁肉酸 望下Kolor再望下自己 仲好唔好意思叫自己band仔 人哋挨左咁多年終於去埋歐美開show la
其實好睇你班fans受唔受
受既你跪到好似五月天咁叫中國台灣
佢地都撐你
唔受既咪啪碟同偶像講88囉

唔洗嬲所有野由市場決定
本身兩制就係一國之後㗎啦
不如你起下我底講過我點藍法再講
你真係當Sammy 6號無到講真我覺得kitlo 都唔會輸俾佢啦
On9 Stephy 唔計? 軒公唔計 Eason 唔計
到底你係點樣得出「反supper moment嘅人偶像都係mirror」依個咁飛躍嘅結論
以為重播
咁而家咪好多人唔撚聽囉 係咪又有問題啊
有次麥花臣開show羅斌好感慨咁話kolor都唔算冇人識啊,麥花臣都唔爆場

不過依句之後就越來越多人睇,最近嗰場爆到買唔到飛睇
做band仔出首回歸歌已經戇鳩
搵銀搵到咁肉酸
人哋kolor rb the hertz呢啲就唔使搵銀?
得你隊閪band要搵?人哋有搵錢搵到連骨氣都冇?
唔聽就係on9?咩邏輯嚟
人地唔賺藍養黃啫 supper 去實踐依個黃絲idea有咩問題
佢哋咪繼續奶 咁就咪撚怪人反呢班撚樣就得
Band仔走去奶政府 出晒啲維穩片 唔講黃藍而家on9啦
咪係
學killersoap咁一路向北幾開心
呢條片算係一次睇穿佢地都好嘅,好過曖曖昧昧陰啲陰啲返大陸,咁樣過硬表忠,返大陸條路先順。
我都祝福佢地大富大貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞