Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
都係ching 你講得最到肉
照你黃屍話齋
佢比人屈咁多年,好應該自己檢討自己
冇喊
係搞到好似新城咁柒
頒比郭富城、五月天、劉德華 自我感覺良好姐
我唔係黃。我是紅的。

呢個題目係「濕鳩」,我想討論「濕鳩」。

你想討論黃屍,你可以開新Topic。你可以開,唔識我可以教你。我好似嚟的。

開完,我相信大部份人都會入去討論同聲討。因為黃屍只係少數學撮嘅人。佢地不成氣候。
咁快就轉移話題
以為你好叻添
都唔好玩既
方晧玫Stephy夠食兩家茶飯
但連登仔依然當佢地黃
戰士暗號真係睇一次笑一次 仲要有千二個正皮
笑死
嗰啲咩方皓文上tvb又話搵食無計,明嘅就明
Cctoy 老鳳 白卡之子你想佢哋有幾叻?
黃絲反唔到政權,就求其搵啲野反下囉,
難委了supper moment
但係supper去埋遊行就係藍
咪撚理佢啦
你見個個都忍唔撚住屌柒佢就知佢咩料
你連例子都錯晒 唔明有啲乜嘢好駁嘴
但佢地又始終要沾下香港兩個字, 純粹做大陸樂隊唔提香港好快影都冇, 冇左"兩制" 優勢
同埋在娛樂早變成工業下, 除獨自資網上出歌, 冇野係"真獨立", 尤其大陸視所有演藝都係政治要嚴控, 大眾流行樂少少自主都唔可能會有
你可以直接反對佢地搞香港SHOW, 咁咪更"集"囉
咪係 掛羊頭賣狗肉 先係問題
首歌唱到咁激昂 賣緊個共鳴
屌你 成班 圖文不符咁
見人講人話 見鬼講鬼話
仆街冧家產啦
黃屍自取其辱
你地屈藍屈撚捉人成年又得?
老屈完人 轉個頭屌人講共鳴 理念?
原來又係你哩隻on9 cctoy

美斯之後 香港唔會再有巨星黎
https://lih.kg/3624725
咁耐最"欣賞" 係溫兆倫, 佢真係身體力行, 搬去北京一直冇返來, 開口埋口."國家"但絕唔提一次香港, 你做到絕對斬纜"國家"化左過大陸人我真心尊重, 立場唔重要講一套做一套最乞人憎
冇錯
好似美斯咁圖文不符
但你條弱智cctoy就講到係政府搞到咁
竟然無人post
Dj主唱好聽過supper笑死人咩
個個係包括你地3個?

全世界得3個人?
老老實實 現今香港pop rock 邊隊可以接到supper班 答案係無 616明明有去遊行 係要比你地鬥佢地 佢地嘅歌 係現今樂壇少有陽剛味熱血嘅味道 第二隊好難搵到 我只能夠講香港少左supper絕對係香港損失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞