Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
你重覆咗幾多次?好悶。
你都cls 唔係成個香港圍住連登轉
但連登不嬲都係話題所在,知唔知幾多page
節目係連登拎料再出post
個時連登日屌夜屌,其他唔知情
又或者有打手既fb page已經跟住出po啦
而家皮皮單野咪又係連登炒起先
我係仆街,但人地唔可以仆街
笑咗。

如果全世界都屈佢藍。咁佢真係要檢討下。

一係,全世界嘅人都弱智,全世界嘅人都俾人帶風向。係得你地咁清純,一眼就見到佢俾人屈。
你唔撚認清個事實 講唔撚過就話好悶
屈撚完人 仲講到自己咁撚理直氣壯
你地老屈完supper係藍有冇say sorry呀
自己都唔撚認錯 仲要人同你講理念
你地就係咁撚賤
係呀。

因為佢有影響力。

我冇影響力,我做啲仆街野,啲人都唔理我。

「公眾人物」就係要受到呢啲無形𣕧鎖。一係自己圍埋玩Band算。
咩一眼睇到佢地俾人屈
大佬有圖有事實
係你地班撚樣 見到個事實仲係度屈
屈撚錯仲要理直氣壯屌人同你講理念
你班就係d咁撚賤o既人
當日都係903 dj老屈gem唱歌係鬥大聲
仲有大把人跟隊亂踩

如果gem唔係比港豬踢走,幾時到林法師同肥花上位
寬己嚴人,雙重標準
做仆街仲可以聲大大去批評人地
唔怪得香港咁多閪客,同成日柒出國際

你講咁多,咪講濕鳩,因為人地屈佢。所以佢咪轉囉。好合理呀嘛。

明㗎啦。

係我角度,你俾人屈,係好慘。但你要stand你嘅point。而唔係因為人地屈你。所以你要投奔你之前所憎恨嘅事度。

呢個係我嘅point。

人地點仆街,都唔應該改變你嘅宗旨。

宗旨可以隨時變嘅,就係牆頭草。OK?
皮皮係thread先

公眾人物 vs 普通市民

兩個唔同type嘅,你放埋一齊嘅。

好搞笑噃。
早兩年拍埋大台推「港樂」丫嘛
結果咪又係大台D親生行先
咁咪你地自己搞飽佢
19年基本所有風向都係睇連登頭
吹晒雞屌邊個藍捧邊個黃
而家就關連登咩事
我地好公道唔講黃藍黎屌
搵食姐依家咁多人幫啲半紅不黑既藝人平反
梗係衝出嚟分一杯羹
一到4:00。有啲人就唔見咗。收工?
你收皮啦
自己屈撚完人柒撚左就話自己普通市民
咁撚賤都有

係公眾人物就要俾你老屈?
你自己老屈完人仲要屌人係公眾人物仲要同你講理念
食撚屎啦你

老屈錯人你say 左sorry未呀
自己都未say sorry仲要人同你講理念
講撚到普通市民殺撚左人都冇撚事咁
以你標準
咁你去屌晒嗰啲貼viu應援嗰啲黃店先啦
支持國務院台做黃店? 唔係牆頭草?
今天我
你哋成日話viu歌手係黃人自己手足
人哋官台咪封殺你哋囉 你哋自己要求㗎嘛
Viu 嘅老闆係李澤楷。李澤楷係政協。你覺得呢個台係黃,係你on9。

從來都唔會對viu有期望。
以前高登係咁開post 不斷叫佢宇宙漿咁串佢喎

記得一直都係屌佢自大 憑乜之類 有幾單野係咁比人開開post屌 一單係佢啲演唱會飛個價開到勁貴 一單係整蠟像話佢未夠班 同叫錯左個蠟像館做美杜莎 仲有單係個前輩話佢撞到面唔識叫人
大陸搵唔到食,又要回流香港
甄妮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞