Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
pop 狗直頭係頭號打手點計
有錢邊個嫌多
講把聲係好聽
聲底好聽過19moment
19moment係識唱歌姐
佢唔識覆你
無錯

一開始又水人咩賺藍養黃 事實只係用黎保護自己深愛既mirror 同選擇性支持某啲人例如 森美 Ali 其他人賺藍就趕盡殺絕

Supper直頭係中咗賺藍養黃大伏
Pop狗你收錢推Viu推支那姜而家怪人為錢轉換立場?你當日理大食住花生涼住冷氣推人去死你以為冇人記得?你俾錢中聯通賺就好撚黃,人地上去開show劏藍絲就愛國,你好唔撚好意思?
靠黃絲搵食死得
隨時又話「d歌唔好聽,黃又點」,到時番唔到轉頭
Supper仲要係俾班黃衛兵屌左年走先上大陸
講撚到人地一開始就上大陸 班撚樣係度作歷史
下仲講Dear Jane
「原來香港做樂隊要講政治架喎,我而家先知…(狂笑)」
2019 乜閪都冇做過 武肺封關扮撚曬打下刷邊球 係香港狂開show呃撚曬d黃絲錢 扮黃撚左1-2年
轉個頭一通關就番大陸狂開show
哩d就叫黃

果隻tim咁撚難聽聲底好?
有,嫌人地既錢多
所以我好支持佢地同GEM長留大陸
黃絲狗就係韭菜 個個都割完就一腳伸開
根本九成藝人都係偽人 有錢搵就得

一啲係不理黃藍 賺錢搵食
另一啲係扮黃呃黃絲錢 (Pop狗最愛果啲)
有乜撚問題到底?
一車車黃豬垃圾課俾中聯通投資嘅Viu=好撚黃,好撚本土
支那姜講王炸高大上=好撚可愛好撚黃
陳奕迅賺支那錢=好撚藍
Supper moment返去開show賺錢=搖滾叛徒

你地個腦生癌姐,唔好以為個個同你地一撚樣冇logic啦
你日日返工比老細屌仲忍咪又係為錢
依家唔係啦,除你個本地係指大灣區
係你地一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到 因為人地2019係有出黎
根住你地d班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
佢地忍撚到果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸
係你地一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到 因為人地2019係有出黎
根住你地d班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
佢地忍撚到果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸
淨低果一成真係有政見有理想既就槍打出頭鳥被封殺 坐監 黃絲又唔會養佢 攞完光環打完卡就當人condom 本身有理想既見到都醒水啦 自私啲唔理政見搵錢養自己好過啦

唔通真係係連登被cctoy 或者pop 狗讚下就會有錢養到自己咩
所佢地已經唔扮,直接搵錢
我唔會自己開黎聽囉
街邊阿叔成日拎住咪9 叫
唔通我又聽街邊阿叔唱歌咩 on9
Dear Jane
「原來香港做樂隊要講政治架喎,我而家先知…(狂笑)」
2019 乜閪都冇做過 武肺封關扮撚曬打下刷邊球 係香港狂開show呃撚曬d黃絲錢 扮黃撚左1-2年
轉個頭一通關就番大陸狂開show
哩d就真係扮喇

supper 去埋遊行出埋post就叫扮
世界變了樣
所以隊band都跟住變左
70年代樓價都好低
90年代你有無iPhone?
而家係乜嘢年代?
而家香港歌手有幾多?可以比香港人養得起?
Sunny隊鐵樹蘭係咪已經解散左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞