Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
方皓玟唱完人話,依家咪又係上cctvb同龍9一齊唱歌
黃人真係好撚黐線 明明當日自己屌走人 老屈人哋係藍
依家講到係19背叛你哋
當然黃藍會係第一條引線

但你地自己睇下佢講咩
佢話想搵錢呀就算無哂所有背景
一隊叫你追逐夢想嘅band 同你講佢想搵錢咋,
一隊rock band 咁講真係型真係撐得落?
Dear Jane 大陸開演唱會咁大件事無人講?
邊隊野由supper 收左皮 開始上位丫
就係果d pr搞出黎
之後班on9 黃就信到十足十係咁屌supper
Kolor 銀行
「搵食姐」冇野架喎 係同夾band搖滾精神背道而馳
濕鳩係小朋友呀?俾人誤會。所以發忟憎呀?要改宗旨呀?

大把偽人俾人屈。或者咁講,做得呢行,預俾人屈。但你有做,冇做。最後都會見到事實。

但因為俾人屈所以改變自己嘅理念,只會俾人覺得,你嘅理念都唔係咁堅實嘅啫。你唱嘅歌,都只係水人,想借呢啲歌,嚟吸引人啫。

如果做呢行,都接受唔到俾人屈。返屋企自己匿埋夾band算啦。
佢啞撚左
super moment最去騰訊個節目同班大陸二打六做拼盤livehouse
個節目預告片仲話佢哋攞過香港金像獎嘅樂隊
我諗攞過獎做乜嚟大陸同班黴到冇人識嘅爭market啊
下 你試下出咩show都俾你地班撚樣屌 屈撚左年
係成年呀 唔係幾日幾個月呀
屌屌屌 屌足咁耐
都冇出聲
之後先出條係黃店拍o既片
你地再屌人地先番大陸

你班撚樣屌人屌到咁仲要人同你講理念
唔撚好咁撚賤咁撚仆街啦你班撚樣
ok, 唔計
Slipknot都揾緊錢,一樣可以參加遊行,全世界屌republican 一樣會撐,個問題係邊
好老實講大陸個market其實幾大
仲要大陸出咗廣東省其實唔係好多人識聽廣東話同廣東歌
一班叔叔點解會覺得自己夠同班廿歲嘅後生仔fight得贏先
你班撚樣真係世界級
唔怪得香港咁多閪客,屈鳩人都可以聲大大
佢地冇骨氣都唔代表你班撚樣岩啦
不過算,大把同路人過左社運都比你地冷嘲熱諷
更什可能你地呢班人大把人一路番緊大陸玩
一路係到屌人點點點
好慘。俾人屌足一年。真係好撚慘。

濕鳩諗唔到行呢搖滾band條路係咁難,總知一早行dear Jane條路。唱下啲賣慘情歌算。
mc岩岩先係廣州演唱會話 開心去大陸開 感受到大家既愛意一堆奶共說話 但冇人講?
其實最可惜係搞到鐵樹蘭冇鳩埋
好彩Gary唔喺度咋 佢喺度嘅話 濕爬應該好令佢失望
gem係比香港人逼走
唔同
肯定九成黃屍無睇就跟風屌
明明屌人黃藍,而家自己有著數要食玩睇大陸野,就自圓其說,我地黃呢好公道,屌人唔係因為黃藍
醜陋計,黃屍都算top tier
佢地點打拼就佢地事
佢上到位又好,無人聽又好
走左就唔好理佢地了
邊個話夾band唔可以賺錢slipknot咩黎同埋邊撚個定義到搖滾精神,有冇可能係佢見到某個人群成班撚樣衰撚過藍絲所以用行動對抗佢地?我就咁睇都好撚rock n roll喎
中年好搖滾
老實講 聽完橙海同無盡 Sunny都應該收收地皮 同以前爭幾班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞