Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
咪就係囉,認一句好難咩
無話佢地唔認,係啲死忠又要繼續追,又要唔承認自己個偶像係藍嘅比較肉鳩酸,爭住幫隊band兜
人地心諗咪屈黃阻我返大陸搵食
良知不需要善良
思想抑壓叫嚷
思考只要正常
一邊安坐等頒獎
你也成了棟樑
被分配一套取向 乖巧的一套模樣

by supper moment 機械人
咁係咪我唔ok晒兩樣你就即刻收皮?
要奴性有幾重先會話香港人欠左瘋蝗漿,究竟欠佢乜L 佢為國捐軀定做慰安婦 ?
人地主力大陸,邊似stephy 軐公呢D咁戀棧香港
eason近年都幾乎長駐大陸,唔係點會咁得黨器重
你少咗個假設。

你冇講開始一齊屌柒另一個人,即係後嚟同佢friend嗰位。屌柒佢嘅原因,係覺得佢霸道、唔講道理、封建、蝦蝦霸霸,專欺負弱小。

依家因為俾自己人誤會,所以就企係同嗰個霸道、唔講道理、蝦蝦霸霸、專欺負弱小嘅人身邊。支持呢個霸道嘅人一切。

你覺得咁樣會唔會清晰好多。

你覺唔覺得自己講少咗好多重要嘅野?on9。
咁有冇韓團去先?
真心無留意韓團,都好想知佢地去唔去D第三世界開演唱會
咁香港俾得幾多SM?十萬?廿萬?
大陸商場show都唔止呢個價啦
人地要北上,你就咪阻住人地搵食發達啦
咁有冇大陸人去?
以為講緊當年
佢地當初去係為左奶,依家返嚟都係為左奶
有得奶就得,唔係邊度好就去邊
見到呢度就明,佢地俾人屌唔係冇原因
做人係要有立場,玩音樂既人更加應該要有性格
但係佢撐都撐得柒過人 ,講野既口吻同班官一樣,爭在未拎本紅簿仔出嚟
賣既野唔同
supper (or 大部份band sound) 賣既係熱血同態度
無曬

而且奶得太核突
唔出果段片既話 唔會咁多人反
香港人本身都善忘 但佢地柒得太深刻
平心而論 佢個錄音係講緊去美國studio錄
佢地柒姐
果時風頭火勢仲上tvb,出歌歌頌祖國
果時夠話抵制單春
一話開演唱會個個搶飛
返大陸開工都搵唔到食?
咁返嚟做咩
唔個喎唔熟
但人地自由,佢地唔去有咩問題?
家陣我有拎支槍逼佢地返黎?
人地自願咪得,啲大明星返黎港產片夠低人工甚至免費
有咩問題?
咁有冇大陸人去?
喎唔熟
但人地自由,佢地唔去有咩問題?
睇咩返 本身句野就柒撚到仆街
just no
唔解釋啦
講真我覺得係遺憾黎 如果唔係個陣食相咁差 可能唔會去到依加咁
唱功黎講真係最差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞