Supper Moment重歸香港樂壇唱《無盡》 網上近乎清一色負評 Sunny:「無錢點錄音?」

624 回覆
27 Like 672 Dislike
最撚傻仔既bank
清一色廣東歌,明明市場集中哂係香港
忽然以為自己有料食埋大陸市場,真係on9
側田都玩唔掂啦
咩銀行先唔傻仔
係你地一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到 因為人地2019遊行係有出黎
根住你地d班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
佢地忍撚到果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸

搞撚清楚個時間線先啦 又老屈
屈撚到 一開始人地就係藍咁

你班撚樣真係老屈人唔洗成本
因為唔順超,因為俾人誤解。所以要企係,同支持對家。

估唔到係你地心目中,濕鳩係幾咁「堅實」自己嘅目標同宗旨。

世界誤解濕鳩,所以濕鳩嘅目標同宗旨就改變啦。
班人比較beta係咁,班撚樣一係扮慘扮黃扮撚到自己victim咁話人逼害佢同美國班死左仔一撚樣
CY 俾黃絲屌到轉藍
19年咪政治高峯期
係你地一開始係屈佢哋係藍 屈撚唔到 因為人地2019遊行係有出黎
根住你地d班人開始話佢哋上TVB 屈人係「搖滾叛徒」
佢地忍撚到果時先出果條係黃店拍o既片
之後你地班友又屌 人地先真係上番大陸

搞撚清楚個時間線先啦 又老屈
屈撚到 一開始人地就係藍咁

你班撚樣真係老屈人唔洗成本
信唔信 唔會覆你
廣東歌啲詞好有深度 以前嗰啲
點覆呀柒到咁
濕鳩被世人誤解,所以啲自由意志,就要改變。變成維穩政權。
俾你地班on9屈撚左成年
2019係有出黎都俾你屌藍
出咩show都俾你地班撚人屌人地係藍
仲要人講咩目標同宗旨
你地班撚樣係度老屈人就得
俾你地老屈左成年唔洗搵食同你去講咩目標同宗旨
我冇講過viu同mirror撚黃喎 why not both 都係垃圾?
淨係開演唱會 去賺支那錢我唔覺得有問題 但eason最初比人屌係為左新疆棉飛起adidas
夾band賣熱血革命夢想 又話係人地自己代入感情覺得佢地「賣黃」一邊就話sunny都有去遊行係「同路人」
搵食冇罪 講到尾食相難睇姐 亦唔只佢地一個
一黎就話人腦生癌冇logic 真係你最撚叻講野最有point
冇宗旨,就好似Dear Jane咁唱下啲情歌算啦。

搞咩野搖滾Band啫。
係呀 你地老屈人藍唔撚洗成本就企係道德高地上面
就可以屌人目標同宗旨

自己一邊係咁老屈人 一邊要人守目標同宗旨
試下有得搵人仔 幾十萬幾十萬咁搵
幾多人會跪
咩事,師兄你搵Mirror黎同band sound比
要睇返20年D post ?
老屈人藍仲要人守目標同宗旨
講唔通又拉去講咩dear jane
收皮啦

仲好講Dear Jane
「原來香港做樂隊要講政治架喎,我而家先知…(狂笑)」
2019 乜閪都冇做過 武肺封關扮撚曬打下刷邊球 係香港狂開show呃撚曬d黃絲錢 扮黃撚左1-2年
轉個頭一通關就番大陸狂開show
哩d就叫黃
而家睇返佢個演唱會mv 都仲覺得幾震撼
人地馬來歌手 受聚都唔同 洗睇中共頭?
係人地去遊行,你地都係咁屌先
而家隻字不提?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞