〔警世〕是日澳門災情圖集+描述

735 回覆
977 Like 6 Dislike
點解可以咁撚垃圾
真係幻想唔到
話人既同時都要反省下自己身處咩環境 政府方面都半斤八兩咋

有咩問題?樹王咪一樣塌 發現新大陸?

兩個層次
又想反駁又搵唔到
市面一片黑暗 賭場運作正常
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170823/57118608

呢獲真係Hello Darkness, My Old Friend

d賭場食最多電 你老尾
派咁多錢 而家咪還返囉
仲有得免費游水 仲想點
又停電又停水,重死左幾十人,垃圾
我係香港人,去左澳門做野,我無追post,但大概知好多人講緊風涼話,其實我覺得要屌就去屌個政府做得唔足,走去屌普通市民,笑鳩佢地有意思咩.. 人命黎,成晚不停聽到警車聲,真係好不安,話澳門人奶共,但坦白講香港都大撚把藍絲,但唔好因為有呢d撚樣就笑撚晒所有澳門人啦,話我口德撚都係咁話,唉
成日淨係識一句 咩今次香港好彩吹唔正
我本來都覺你地慘 有個咁既垃圾政府
原來只係你地唔好彩吹正左先咁 Sor9ry囉
吹正日本我諗日本都沉嫁啦

btw 吹正香港 我都信香港唔會咁慘先

陰公

澳門狗死唔斷氣
成日淨係識一句 咩今次香港好彩吹唔正
我本來都覺你地慘 有個咁既垃圾政府
原來只係你地唔好彩吹正左先咁 Sor9ry囉
吹正日本我諗日本都沉嫁啦

btw 吹正香港 我都信香港唔會咁慘先

陰公

澳門狗死唔斷氣

留返啖氣幫你上柱香呢d應份既
我係香港人,去左澳門做野,我無追post,但大概知好多人講緊風涼話,其實我覺得要屌就去屌個政府做得唔足,走去屌普通市民,笑鳩佢地有意思咩.. 人命黎,成晚不停聽到警車聲,真係好不安,話澳門人奶共,但坦白講香港都大撚把藍絲,但唔好因為有呢d撚樣就笑撚晒所有澳門人啦,話我口德撚都係咁話,唉

就係屌咁澳門人年年有幾千就乜鳩都唔理。
你仲未明人哋屌咁澳門人乜

就係屌咁澳門人年年有幾千就乜鳩都唔理。
你仲未明人哋屌咁澳門人乜

gphone佢地俾人拉去坐監,搞遊行,有幾多後生人係屋企嘆緊冷氣打緊lol,佢地年年幾千都無咪又係乜鳩都唔理,每個地方都一鳩樣有呢d人,你唔保證全香港人都反共,同樣你保證到全澳門人都奶共? 算啦我係度唔係想罵戰,我口德撚上身姐,唔阻你繼續屌鳩澳門人,盡量細力d
澳門 第2個用繁體嘅支那

好快唔會了,好多年之前澳門教科書都變左簡體字啦
澳門 第2個用繁體嘅支那

好快唔會了,好多年之前澳門教科書都變左簡體字啦

係撚
今日澳門係未仲停工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞