〔警世〕是日澳門災情圖集+描述

735 回覆
977 Like 6 Dislike
睇下fb d澳門page, 好多澳門人仲好慶
https://www.youtube.com/watch?v=vgohIESlY6U

澳門youtuber
1:45開始

垃圾

佢比水沖壞腦呀

笑撚咗出聲
還有黨阿
D街景真係好大陸Feel
正所謂沒有珠海比電澳門 澳門就完了
有九成電由珠海輸入

今日連交通燈都唔著
好彩因為澳門的低科技 交通燈無香港咁普及

要不是黨斷鳩你電 咁多水一早電死曬你地啦!

呢個正宗澳狗,,出句聲都話埋怨
我知依家問有d仆街 但如果本身book左下個月底去澳門玩..大家覺得取消定一個月佢復元到
個風打正澳門唔係香港
你覺得打正香港d野唔會周圍飛周圍跌?

會唔會海水倒灌令浸到斷水斷電好難講

自己睇番香港d片 個風已經距離香港咁遠
一樣有野吹落黎吊住周圍fing撞爆哂d玻璃
今次唔係打正都咁 上次一個紅雨已經周圍水浸
自己諗 仲好意思拎黎打飛機
我知依家問有d仆街 但如果本身book左下個月底去澳門玩..大家覺得取消定一個月佢復元到

一個月冇事啦

一個月冇事啦

下個星期有無事...

你諗你啦 重有兩個風殺緊埋黎

一個月冇事啦

下個星期有無事...

集中酒店賭場玩囉

一個月冇事啦

下個星期有無事...

集中酒店賭場玩囉

賭場今日都冇電

一個月冇事啦

下個星期有無事...

集中酒店賭場玩囉

賭場今日都冇電

下個月咩都有啦
個風打正澳門唔係香港
你覺得打正香港d野唔會周圍飛周圍跌?

會唔會海水倒灌令浸到斷水斷電好難講

自己睇番香港d片 個風已經距離香港咁遠
一樣有野吹落黎吊住周圍fing撞爆哂d玻璃
今次唔係打正都咁 上次一個紅雨已經周圍水浸
自己諗 仲好意思拎黎打飛機

HKO鞭屍圖
今日澳門,明日香港
港猪仲係FB share 今日放假好開心
有冇諗過遲啲香港就好似澳門咁...
冇自己既食水,冇自己既供電
比中共控制哂生活既必需品

啱啱先睇到澳門居民冇電用,但個啲大型賭場仲五光十色咁真係覺得好有警世既味道

原來仲有地方未有電

一個月冇事啦

下個星期有無事...

集中酒店賭場玩囉

賭場今日都冇電

下個月咩都有啦

住banyan tree會唔會無水

一個月冇事啦

下個星期有無事...

集中酒店賭場玩囉

賭場今日都冇電

下個月咩都有啦

住banyan tree會唔會無水

尋晚銀河有電冇水

笑到gap gap 聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞