〔警世〕是日澳門災情圖集+描述

735 回覆
977 Like 6 Dislike
「天鴿」強襲澳門,造成最少8人死亡及全澳大停電、停水,澳門氣象局遭市民狠批太遲發出警告,促官員問責下台。氣象局局長馮瑞權已請辭,行政長官崔世安已批准其申請。

香港果D只識賴死唔走
零回應繼續執行政治任務

如果澳門人齊心上黎搞擺工, D賭場係可以全部都開唔到
話人既同時都要反省下自己身處咩環境 政府方面都半斤八兩咋

有咩問題?樹王咪一樣塌 發現新大陸?

兩個層次
又想反駁又搵唔到

佢仲著緊 好勁

兩個層次
又想反駁又搵唔到

佢仲著緊 好勁

小毛鬥大毛?
再搵過啦 重有時間喎
記者朋友
請問港珠澳橋散左未
「天鴿」強襲澳門,造成最少8人死亡及全澳大停電、停水,澳門氣象局遭市民狠批太遲發出警告,促官員問責下台。氣象局局長馮瑞權已請辭,行政長官崔世安已批准其申請。

香港果D只識賴死唔走
零回應繼續執行政治任務

佢地有撚胆咩,屌完第二曰未又係乖乖地返工
唔撚係講笑
澳門真係好撚廢
馬交垃圾中既垃圾,成日懶係懷舊保育,d舊樓仲爛過土瓜灣深水埗,關閘已經開始爛

Bin c

Bin c

掉轉睇就冇死錯人

香港果D只識賴死唔走
零回應繼續執行政治任務

仲廢過港豬

香港果D只識賴死唔走
零回應繼續執行政治任務

仲廢過港豬

立咗廿三條,連遊行集會都無得玩

兩個層次
又想反駁又搵唔到

佢仲著緊 好勁

兩個層次
又想反駁又搵唔到

佢仲著緊 好勁

起碼有電先

兩個層次
又想反駁又搵唔到

佢仲著緊 好勁

起碼有電先

咁跌法都仲未爛
【澳門直擊】$160熱狗照搶 滯留港人:冧玻璃天幕如似災難片
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=57122623&category_guid=6996647&category=instant&issue=20170824
明明今朝 一舊水已經有切雞飯
依家百六先得腸仔包
有冇人租架大飛運午餐肉
有無香港版
支那走狗下場
港豬唔醒就變下個澳門

佢比水沖壞腦呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞