陳慧琳爆曾被使橫手搶走女歌手獎

898 回覆
26 Like 103 Dislike
仲有關淑怡
人地返去湊蝦餃仔開開心心過日子
sammi就抑鬱信教信到忽忽地咁
原來過得耐真係可以鳩噏當真
天后黎講佢真係掹車邊果個,就好似國貨城咁
kelly打手準備入場
太無機心
最愛演唱會
花花宇宙
大日子
誰願放手
失憶周末

求其都5首啦
佢提高左個獎含金量
人冇咩野心,唔沾染娛樂圈既燈紅酒綠,0緋聞
聽從唱片公司既一切安排
咁樣唔算有個性siganture同話題性既歌手可以紅過上到千禧年代既一線已經好幸運啦
佢真係零緋聞 果陣個個都話佢好乖
真係偶像模範本
比人蝦都唔知
王菲嗰陣已經唔係全盛啦,佢最紅係同軟硬天師合作時期,佢同周慧敏同期當紅㗎,彭羚彈起之前㗎

如果講三歲八十都hit家傳戶曉嘅,其實Kelly 仲好過sammi ,王菲其實都冇乜邊首真係當時紅到三歲八十都好hit,要講嘅話葉蒨文多好多亦hit好多

王菲都係得容易受傷的女人
Sammi 其實都冇乜邊首hit到咁,捨不得你叮噹嗰啲其實都未去到三歲八十都hit
Kelly 有大日子花花世界定宇宙真係hit 到三歲八十都識
點解佢又會知個獎係被使橫手被搶?佢暗示緊個獎本身內訂咗?咁算唔算Kelly同樣使橫手奪去其他歌手女歌手獎嘅機會?
Kelly點會低半班,反而關淑怡就真係低半班喇
都證明佢個人言行一致
本身都潔身自愛
記者都唔會搵到佢d咩黑歷史同唔會得罪d 記者寫衰佢
Kelly真係鬧得我好啱
咪係Kelly 使橫手搶奪其他歌手獎項囉
敬業樂業 咁多年都無緋聞 絕少應酬 唱同跳都OK, 咁多年都keep到, 其實呢幾樣已經好難得, 佢真係一個好稱職既歌手同偶像
呢啲獎不嬲橫手黎橫手去架啦
扮咩姐
又無一個公開公平既機制去決定得獎者
當年唔係就係sell 才華才女加高貴型格咩
當年盛傳係幫佢細佬頂咗個仔
自己根本冇大肚
可能係被欺騙出席 唱片公司先唔高興
亞太本來就係豬肉
係俾過氣但仲有參與,地位高嘅歌手劉德華kelly
早幾個月蝦餃媽出返嚟做,突然有堆打手爭相歌頌
頒比其他人都拎都拎唔起啦
之後好多人比人笑亞皆老街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞