陳慧琳爆曾被使橫手搶走女歌手獎

898 回覆
26 Like 103 Dislike
其實Kelly,Sammi,Joey,人瑞呢4個一定係一線,反而Gigi如果冇奪麵事件能否再上高D爭下女歌手獎就難講,起碼人靚又識作曲填詞,未有奪麵事件之前形象好好
佢都算上到一線嘅一線尾二線頭果種
01 我覺得兩個贏都拎得起

反而04 應該係千嬋拎先岩
0809咪補返俾佢

佢0809攞離譜過04 joey攞
下個禮拜到訪問千嬅,討論程度應該仲會高過kelly
佢04肯比千嬋

咪唔洗08補比佢囉
https://www.youtube.com/watch?v=_61MFkHM_e4

2000年楊千嬅仲未上到位?點解連頭五都無?容祖兒都有喎
08年都走緊下坡先嚟補
情願俾joey等佢破梅姐記錄好過
夾硬俾千嬅真係好核突,自此之後tvb個頒獎典禮都收收地皮
所以其實係個頒獎禮柒
呢年千嬅女金,心口有個勇字
下一年千嬅俾林海峰撚咗鑊,我個fd屌到林海峰仆街
樂迷投票千嬅頭五都無,但反而有女金
係咪即係代表商台當年夾硬捧千嬅?
2000年點睇都係Sammi同陳慧琳最紅
邊有可能千嬋女金
黃耀明首光天化日都係寫呢單,屌班道德撚
誰願放手
風花雪
最愛演唱會
花花宇宙
大日子
對你太在乎
失憶周末
最佳位置

唔係fans都隨口up到8首
女歌手入唔到頭5,但係少女的祈禱入咗最歌3強
kelly呢年係花花宇宙 大日子
sammi 人氣係靠之前積落嚟,加上有孤男寡女,歌唔算好hit,年尾先有起色
以歌嚟計,千嬅鬥kelly都合理
大陸twins 紅定kelly 紅?
佢自己up唔到就話全世界都up唔到
王菲我夠up唔到8首
商台叱咤不嬲佢想捧邊個就邊個㗎啦,計播放率DJ話事,以前捧開憶蓮王菲彭羚係咁谷佢哋
諗起當年有中同拎住佢張Yes Card 上堂打飛機
唔係自己歌都唱到咁嘅水準,都仲有人話佢唔識唱歌
反而想知佢老公咩料可以娶到kelly
又禿頭又醜又被人影到攬囡囡
除左唔得黃絲歡心
佢形象邊方面唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞