陳慧琳爆曾被使橫手搶走女歌手獎

898 回覆
26 Like 103 Dislike
個陣好多
04年擺明係要俾人瑞喇
一大堆hit 歌連埋電影

唔計全城熱爆嘅小城大事
仲都有處處吻,煉金術,自由行,小星星
講撚哂
我唔係嗰個年代都識自作多情同如果你知我苦衷
你話佢唔紅但台灣九把刀拍等一個人咖啡指定搵佢
佢08嗰次已經唔賣得
由8場cut到6場
2015 個聖誕期都淨係開到9場3面台,仲要賣得唔好

今次係大陸個tour成都站滯銷到
冇話一定,不過好大幾會
因為大長今係大台播,收視爆燈,帶挈到首歌都好hit,照大台做法拎金曲金絕對合理
佢開演唱會真係賣唔掂
只可以話,佢本身有實力,但就係上唔到去天后級個個追棒果種級數
提起佢通常都係問邊d女歌手唱歌好聽果時會提到下,但一問起邊個最好就無人會提佢
幾好睇喎
又唔好賣
有,幾年整一套
仲拍過幾套電視劇添
楊老闆真多錢
香港冇啫
外國有
Sammi 奶奶奶開始跑出,chotto叮噹金毛強正式走紅上一線,最多遲一年半年,係王菲當年爆紅直上天后,容易受傷的女人已經係天后接班人,同葉蒨文林憶蓮相提並論先唔覺佢哋係同期姐
講入屋鄭秀文仲早過王菲添,當年做主持拍浪族闊少爺不來的季節已經入咗屋,王菲到miss u night n day 容易受傷的女人先真係入屋,之前形象實在太過娘出晒事,唱功係好亦有hit歌但啲歌好似多得他悶人咖啡嗰啲本身唔入屋,鄧麗君形象當年已經被人嫌老土啦仲走去學鄧麗君,之後急轉型走去學林憶蓮學人sell時代女性風情萬種女人味但生硬到癲娘到仆晒街,驚驚青青咁
將搖男成為男天的男
04年佢唔係跟返鐘珍喇咩?
Eyes on me主流嚟㗎喎,我講緊另類國語碟
無間道
佢太子女嚟
駛乜理遊戲規則
自然有人俾面俾獎
佢就以為自己實力
所以唔識都唔出奇
段訪問講女歌手呀
佢代表作係咪超級小黑咪
青蘋果咬一口 票房35萬
最記得瓊姐出post屌容祖兒所有戲票房加埋都唔夠人瑞一套戲嘅票房多
嗰個年代唱遊戲主題歌叫主流????
你都真係亂鬼嚟
下面嗰行又唔計
同你講嘢都嘥氣
純印象派
俾獎同數字你睇就呢樣唔計嗰樣唔計
我講緊歌,佢人氣不嬲掂,依啲唔知當歌手定藝人好,佢嗰陣係拍好多戲同埋劇,成績都唔差,好似yes 一族慳妺咁,但佢唔似正常歌手拍戲拍劇係為咗宣傳自己首歌,冇乜印象佢順便唱埋歌或者啲歌出到嚟

台灣佢當年好紅喎,人紅歌紅,佢唱國語歌係真係受歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞