陳慧琳爆曾被使橫手搶走女歌手獎

898 回覆
26 Like 103 Dislike
咁咪就係安慰獎囉
容易受傷的女人喺當時大陸紅過我願意
我願意係港星馬台都紅但偏偏大陸唔係真係好hit,連天空隻碟其他地方都好hit偏偏就唔係大陸不過當時大陸冇人理,太多翻版
講到而家無咁
楊千嬅而家呼吸都有罪
佢結咗婚之後有去跑步同好似有上堂
真係有進步
加上佢都50歲...
就算外國好出名嘅唱將,都敵唔過歲月
唔知楊千嬅仲唱到幾多年
送禮最紅喺劉華(唱歌)黎明彈起之前
同期果d 已經降key 唱
給自己的情書
償還
郵差

大把粵語歌紅
係咪疑心重?
高層講係你就係你咩?
定係佢都知有內定?
如果有廿個人,第二名都唔係好失禮姐,況且如果陳慧琳,係輸比王菲,鄭秀文得第二既都好應該呀。如果無銀銅真係永遠唔流攞個人獎。
你結1次婚,你就會發現酒店俾你既歌list淨係佢既歌已經夠搞1次婚宴
公道講當年01,02,03之後佢人氣都急跌
當年最紅係人瑞艾辛同穿屎呢d

嗰幾年點心老母已經係畀人話d歌娘同一陣怨婦味
有6年亞太神枱獎仲想點
可以試下數下既
超級小黑咪 大長今 花花世界定花花宇宙 今至尊廣告愛你等於愛著我
ER....叮噹 星期五檔案 唔google真係數唔到
唔係佢既問題,可能我細個果陣屋企人播果D歌無播佢者

我自己鐘意呢首囉
https://www.youtube.com/watch?v=aAgywnuL7UQ&list=RDaAgywnuL7UQ&start_radio=1
佢初初攞左兩屆之後俾sammi 王菲反cup都無咩話唔甘心
係唯獨是呢一年怨氣特別大
佢以為有首大長今就十拿九穩
但單純靚係唔會做到呢啲嘢,得個樣唔會做到天后
黎明郭富城都係,淨係得個樣唔會做到天王
人地結婚生仔點可以咁比
老老實實 結婚除左敬酒果時播「飲勝」之外 好少聽人播中文歌喎
星夢情真,隨身聽,風花雪…..其實好多
依啲都好hit,但唔係當時橫掃千軍紅到癲咗現象級紅嗰種
咪玩啦
02人瑞03艾辛佢仲有咩機會翻新呀

千禧年代樂壇轉型賣少女賣青春

當年佢比人插d歌又娘又怨婦㗎,尤其03年她比我魂,心服口服,跟本市場已經唔太buy
如果你知我苦衷 痴心換情深 最愛
呢啲都夠啦啩
You're always on my mind
但佢唱伶仃好有feel
情迷嗰個封面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞