[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
https://lih.kg/bJnOcBV
個畫師寫自己學中國畫,星船on99話展現韓國美
🤍
崠人淘張證書話自己滿分都得啦
小元係咪拎返小學默書一百分出嚟講
如果要鬥無整容成個kpop會翻天覆地
佢repost呢張中指相個攝影師將個post del鬼埋
呢個illit總監係咁唔gur嘅自己走去搵閔嬸開波喇
話晒喺同一棟大樓返工 定唔夠膽上去挑機
黐撚線le sex呢團搶咗出道,搞到nj差啲出唔到道,仲老屈係閔同nj搞到gfriend解散
e家連成個韓國屌柒呢團,就兇9人話要告人滅聲
nj幾時差啲出唔到道?
Le sex 同aespa都血海深仇,而家仲加唔使講
隻死肥豬要踩easpa
Perfect night瘋狂注水搶Drama日冠同1位
人生小偷係咁抄鳩winter
想串mv似海街日記
唔似之餘仲串錯導演個名(hirokazu instead of hirozaku)
而家俾人屌到反艇又del po重出
閔熙珍希尋日發佈會講,本身死肥豬應承咗佢第一隊女團出道,點知死肥豬見ive紅咗,要加人生小偷同整容怪物,閔唔制,肥豬就自己周圍搵人出咗先le sex先
正常同一間公司出咗女團起碼三四年都唔會出,所以閔先堅持一定要帶班女自己開個廠牌出道,所以當初差唔多冇宣傳到
我想問佢係咪del撚埋ac,我尋日dm佢個陣profile都仲係度,岩先睇返就話帳戶已停用以為我被人block左
之後我冇login in 直接serach佢profile link都話已移除
買埋呢張碟六個version之前就好準備disband
一班賊婆
係hybe使錢請班賊婆偷人嘢先架
呢啲咪叫自作自受囉
幫你補充下 惠仁話如果唔係第一隊出就唔想黎nj 就係因為呢個原因 因為唔知洗唔洗等幾年先有得出道 當時佢應該有幾間公司既casting所以要考慮留唔留低
得啦知你好嬲好憎鯨啦
呢張圖illit如果加埋其他男女團既話應該滿缸紅
唔係自作自受係乜嘢
就算係閔已經開咗ador呢個label
房同朴都係信有櫻同降嘅女團先可以贏到ive
係搶唔到金珉周
出唔到izone 2.0
先用返lesserafim嘅concept
又搵埋前星船嘅金佳覽
我見佢,仲以為房時赫識廣東話仲會上連登
笑死
嗯 佢應該依家就離開label
唔好又俾人佔人便宜去宣傳
冇話整容唔啱 整得靚仲好加分添
但都唔係拎幾胞胎同金在中比下話
係sm虐戀金在中將啲人微調 調到有佢嘅vibe
到底lsf幾時先可以打低ive
驚佢連aespa都打唔贏
望咗幾眼nj新歌mv
雖然我成日笑閔熙珍抄考返佢後生興嘅jpop
但拍出嚟班妹妹係靚同清新
掉返轉illit嘅妝感真係日本tik tok網紅feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞