[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
d黑歷史比普通人 加知情人士 借呢次機會 一野爆晒出黎掛
其實大家係咪搵同一個巫師
我想睇雙面間諜巫師
話果間網絡大學好多idol都有讀,EXID BLOCK B SKZ,另一間檀國大學就BTOB TOP 玉澤演朴寶英有讀,而家係兩間都係邪教定乜
諜中諜巫師
唔知巫師企邊邊
點解閔唔直接啲爆DanhWorld岀嚟
咁爆肯定贏佢想打嘅輿論戰
唔通個邪教大到佢唔敢得罪

閔:咪爆左囉 咪嘈啦我唔想被自殺
檀國大學係正統韓國大學
另一間係網絡大學 創辦人就同邪教個個人有關
其實hybe係點知閔熙珍同薩滿friend傾偈啲內容
【新聞】HYBE對“BTS注水判決書·概念盜用嫌疑·虛假經營嫌疑”表示“確認中”
會唔會遲咗啲 份判決書仲有咩好確認

wtf過左咁耐先發現
Hybe粉不嬲最鐘意話newjeans全部都係Hybe資源
閔記者會係話都靠自己人脈/自己搵返黎
你睇死肥豬心肝le sex有乜名牌代言,有晨早比哂le sex,使鬼仲要靠威嚇搶nj Apple廣告
直接講 然後提d 係法庭 無法證實既野,除左等比人告再賠勁多錢之外
有乜用
自己買水軍提一提小小野,再上網借人地口講 網民查咪重好
https://x.com/weibomelons/status/1784498525344039327?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

言下之意,聽信邪教先有運到?某隊有6個成員係某大學讀過咪大發?
屌你老母死肥佬
同idol戀愛一樣,唔係一早否認
確認咪即係係係
https://youtu.be/IGENaFBq4CI
呢單關唔關事
到底標題係邊個翻譯先岩?

HYBE正式回應防彈少年團注水判決書·盜用概念·邪教經營疑惑:“確認中”
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1714294056.A.4EB.html

HYBE正在確認其對網路上流傳的BTS 灌水判決、概念竊盜嫌疑和邪教經營的判決立場。

在不明真相的訊息肆意傳播的情況下,HYBE似乎有必要明確表達自己的立場。

28日,圍繞HYBE和防彈少年團的各種懷疑紛至沓來,主要是在網路社區。

在回答東亞日報關於HYBE是否會發表聲明的問題時,HYBE表示:“我們將調查此事。”
估唔到2024頭4個月都已經有咁多juicy新聞

karina拍拖,韓韶禧發癲,Coachella瘋牛症,illit TWS瘋狂注水,Hybe同閔媽大戰
想睇房狗仆街
【熱帖】方時赫的營銷策略 :因為有名而有名 ​​
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞