[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
正常發揮
HYBE啲女團係咪隊隊都特別鍾意行被迫害路線
如果真係要coachella應該得ive叫做夠實力多少少

Nj 表演方式同埋音樂都唔啱喺coachella出現
而且仲有未成年唔可以去到夜晚

lesserafim 其實主唱兩個都可以嘅,其實佢哋表演係好睇
本身應該係啱去coachella呢類,但真係實力有待加強

illit 唔好提啦
連jennie都要向大公司屈服
霉團Dreamcatcher都可以一戰 見佢哋外國都紅 又唱得
估到佢注水但估唔到注水歷史悠久
Hype 旗下嘅團嘅成績,音源完全冇晒可信價值
死肥豬勁憎唔妥nj到出哂面
你唔講埋boynextdoor都冇份既?
成班人把口講到咁憎房肥佬
冇份合照又要嬲
話唔定係宇宙起源同閔老母拒絕同肥佬合照呢
想知bts突然爆紅嗰年詳情係點
我反而覺得NJ 岩啲
睇佢之前係日本芝加哥都有去過音樂show
super shy, hype boy 都岩大型音樂節唱
只係唔知Coachalle 岩唔岩依啲風格

Ive 就...
得罪講句, 除左唱歌好過Le 團少少
佢地啲舞剩係岩電視機前, 幾個鏡頭Show 下啲面部表情韓式舞台
去大音樂節要再改下表演方式至得
間間都有注睇注多定少,BP都注完爆紅
BTS而單係BIGHIT注完但比唔足錢比人敲詐番轉頭,注水果條友入左去坐3年,好似係
咪係,老鳳要同NJ影相咩?咁想影咪自己主動問條肥撚囉!佢話可以咪影,佢話唔可以咪算囉!我印象中肥撚好似都冇同中村一葉 許允真 恩採影(唔肯定有冇影,要睇返家族相先)咁唔通話肥撚好憎LE SSXXX個3個咩?
lesserafim肯定係
concept就係fearless
啲人腳又多是非(5級校暴、降、黑櫻、許solo)
直頭好似煉蠱咁樣
韓國人終於發現咗hype控制晒啲媒體/輿論,係咁出post老屈同抹黑閔

原來有影
閔老母to房爸爸:你現在開心嗎kk
許solo個單好小事咋喎 同埋當時都俾人淘汰咗啦
似係閔大媽唔畀班女同佢影相多啲
講經咩做假團F9-1都有合照金蛋NJ影都冇
得jyp清泉
佢哋可能連肥房都冇見過
阿媽唔俾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞