[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
jyp係用喺自己度
唔係用喺班藝人度
佢先係最想紅嗰個
jyp 出名專輯回購
aka 南極企鵝團購

出既歌冇人聽 但係專輯銷量高
就好似fans 淨買專但係又唔會聽歌

twice solo 朴志效就係最好例子

1. 中輸低
2. 本土音源廢
3. spotify 音源都係廢
4. kpop圈內外討論度低

但係可以賣50萬張
真係唔知邊個國家既人買
得南極企鵝會買
CLS
防彈少年團維權公告:

最近發現了許多損害防彈少年團名譽、陷害防彈少年團的有組織的行動。同時,對藝人的惡意誹謗和造謠、虛假事實的散佈、無差別的侮辱及嘲諷已經超過了限度。
本公司認爲此次事件是嚴重侵害藝人名譽的行爲,因此計劃在現有的日常法律應對的基礎上追加選任另外的法務法人進行嚴肅應對。
現在對藝人的惡意帖文正通過實時監控和收集在作爲證明資料被取證中。本公司對於嫌疑人將採取不加從寬處理及協議的不寬容原則,進行強硬的應對。
謝謝。
你覺得jyp 冇?
講咁多無回應灌水買榜
抵死啦房狗 垃圾hybe
懷疑房仔就係間諜 特登入咗邪教先捧防彈
如果大家2015年左右有追kpop嘅話,應該都會覺得防彈紅得好奇怪,唔係正常好似Bigbang/少時咁紅起,係唔知點解就紅到

以前同唔追解釋BTS點解要會突然間紅,都唔知點解釋
得hybe泡沫爆破姐
Smoothie
正常好似Bigbang/少時咁紅起姐係靠首歌定咩
閔媽收收埋埋唔少野
教主同LSF那個了哦?
記得以前個版本係「因為佢地自己創作 啲歌詞好中年青人既心理」
HYBE係咪無料放出嚟先拖字訣
嗰陣啲櫻粉勁撚嬲 仲卡車示威HYBE擋黑櫻名牌代言資源 而家LV變五隻水牛代言,擺明Hybe要LV簽晒五隻,唔比佢簽一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞