[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
【pann】方時赫不是Dahn world成員的理由

無咩人講IVE
豉油好似誤會
Fire 好似係撞Cheer Up喎首週撞Twice第二定第三週先掃咗一星期一位
再下個星期又俾返哂Twice
死肥豬
ive嘅受眾係小學生,應該冇咩影響
落地獄
所以佢地係咪即係其實唔係突然解散 係高層內部一早預謀左要出回既最後兩部曲黎暗示解散 純粹班女唔知?
160512 first win
完全唔知cheer up係嗰陣出
淨係知樂童嗰陣出歌
直頭諗起破墓嗰個吉順利
防彈嗰個星期三個一位(MCD,音銀同人歌,音中嗰排冇一位)都係靠銷量分頂死Cheer Up
樂童得有三個一位候補嘅人歌有份咋嘛

The Show 同 Show Champ應該就兩隊都冇去

【實時播報】ZICO × JENNIE早高峰單小時6.1萬收聽人數 ?!
2024年單小時收聽新紀錄
有人翻譯返gf專輯嗰本嘢 又係好心寒
Hybe做咩唔繼續課金?
BP威力
mago嘅歌詞都將魔女火刑後迎來天使呢個儀式講到好白
大癲,明明係迎來水牛

同埋gfriend有成員信新教同天主教
即係要有幾心術不正先諗得出呢啲嘢
Sorry for山窿人
屋企有一本
同埋話illit嘅concept其實係魔女唔係y2k嘅話
其實係咪lesserafim新一批嘅祭品?
佢哋臨出道前少咗李榮書,變5個人喎
但gfriend解散唔係5月中咩 唔係4月30
Gfriend最後一隻專輯叫回:Walpurgis Night
Walpurgis night=4月30
瓦爾普吉斯之夜

在捷克,有關習俗可以追溯到基督教前時代。當時人們相信邪惡勢力在4月30日到5月1日的晚上擁有最大的力量。據說在這一夜,許多女巫會在空中飛舞並前往女巫大聚會,而女巫只能被大火殺死。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞