[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
Pd48入面靚到 最尾流眼淚勁可憐果然靚女嘅眼淚先令我共情到
記住睇歌詞
【theqoo】真他爹翻舊賬呢

評論:
-福報啊
-注水怪
-別的歌手唱不好就瘋狂下場,到自己這就成禁區了?不管是翻舊賬還是翻新賬,現在大家知道了不就行
-說他們唱得不好都會被罵死
-注水音癡
-就是翻舊賬啊kkk這期間一直攻擊小公司愛豆
-親眼見證惡有惡報了
-clean theqoo ​​​
【theqoo】各論壇都在熱議BTS注水的事,但韓國媒體卻連一篇報道都沒寫

係咪驚冇人再出錢買稿啊
唔知sm搵到內鬼未
閔老母記者會都間接爆左sm有hybe既人(當時hybe未收購sm)
屌好撚恐怖
特別係MAGO歌詞,GF解散,LSF debut
呢d真係冇得做假

咩6960magic,咩Mago,我一直都睇唔明歌詞噏嘜9,仲以為係我自己問題

一直都話HYBE痴撚線,我冇過係邪教嗰種痴撚線

一路睇一路毛管戙緊
SM種樹 hybe邪教 yg藥局 咁jyp係咩
其實JYP都比人challenge 過係邪教,不過唔知係冇人理定係比人老作,最後冇咗件事
反而而家JYP成日係youtube用英文講解聖經
Diu,原來房係邪教教主
daddy同房狗咁老友兩個都邪教
呢個輿論戰打得唔錯 但係hybe係咪星期六日全體放假緊
韓國真係人人都可以係邪教
hybe俾人越爆越多快啲收皮喇
成日以為自己搵到錢搞咗間hybe出嚟做咗「大公司」就可以為所欲為
蘇成鎮同親手送gfriend上刑架係無分別
所以nj同lesserafim唔使爭
全部都關事
係hybe嘅高層嘅全體決定
韓網啲評論俾人del緊
冇人敢報單嘢
睇嚟都係俾人冚到實
都話咗強調自己係好人、正能量嗰啲
都唔係好嘢嚟
hybe大樓仲著燈嗎?
我對注水反而無咩反感
而家香港地是但一間餐廳都有請網絡打手啦
kpop 點會無比錢宣傳 或者 賣廣告

黃金機一直咁紅 好似冇人記得咁 而家先拉返上水講
照keep住俾人爆不斷上熱門好忙好忙 閔熙珍個plan完咗5月輿論戰之後有冇下一步
Block B嗰陣記得有道歉 單野都搞得幾大 而家一見到zico就即刻諗到佢部黃金手機 當初俾佢走得甩都算神奇
閔媽會唔會有事 HYBE邪教都比佢搞到爆埋出嚟
之前都一直有人講點解burning sun有份堆男藝人係得佢冇事甩到身
韓國人自己容忍到佢 但而家又出post提返起
真心唔明點解得佢會冇事
佢堆醜聞完全唔影響佢 而家撈得好掂
咁可能因為你唔係其他團fans

冇俾錢注水嘅團變相受影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞