[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
有無人知army多謝外國radio肯播防彈歌係幾時
同突然爆紅有無關?
無跟開但係有印象提過有類似既事
kiss of life首Bye My Neverland同Sugarcoat勁好聽
想睇三大聯合打閪比
9嗌多過大聲唱
2017-2018
為咗打EXO!?
嗰陣注水團未出,Hybe女就得番係房狗最鍾意,牛牛錯失大好機會啦
如果bts都跌到落神壇就精彩
玩家故意搵某啲角度去拍片?
定又係女權?
係唔係要好似外國啲女角先冇問題
定要禁哂18+遊戲

新出隻韓國game劍星要落地獄?

政確萬歲
2011年嘅韓國呀
女咩拳、政咩確
個目標點止咁樣
試諗吓防彈紅嗰個程度
如果要按成績同影響力嚟分代嘅話
韓國男團係唔會開到新一代
有人喺度控評
然後被其他中飯笑佢哋喺微博控評有咩用
去用韓文同韓國人講呀嘛

邊個先係邪教呀
The game was banned due to over sexualization of the game's main female characters.

2011年嘅韓國ban左
假設2011年真係好保守
今日再挖返出黎做新聞認為隻game今時今日都係有問題
咁點解唔係以今日標準去討論返隻遊戲實際上比人批評係唔係因為女拳、政確問題?

劍星都比人嘈左幾個月 over sexualization
之前illit magnetic個reverse ver
係好清楚咁聽到you want me as you needed
已經好寒
【🇰🇷KPOP女團出道曲日冠數TOP5】

1 missa 《Bad Girl Good Girl》日冠×27
2 2NE1《Fire》日冠×23
3 ILLIT 《Magnetic》日冠×19🆕
4 newjeans《Attention》日冠×18
5 BLACKPINK《WHISTLE》日冠×12

出道即年冠 missa 2.0
我地Hybe今年好繁榮男女團都爆紅
TWS國民男團 ILLIT世界女團
韓網個邊講緊danworld同新牛omg mv
話閪比高層同邪教有關
跟住仲有人講埋bts&danworld

cls我到底睇緊d乜野 由公司內鬥到依家乜柒都有
https://youtu.be/KwoJRLwqNx4?si=GzNkVuGaklxAqTcd
翻開舊帳唔爭在之前見到某啲牙米話呢幾個女團影衰大黑實力
咩係danworld?
【twi】關於Hybe最可怕的說法

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞