[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
個記者會睇咗啦 就係睇完再睇埋hybe篇聲明覺得兩邊講嘅唔同
最多喺Rocket Punch到霉 / 靠演員老母搭路做演員網吧企枱?諗吓好啦
可以玩condom puzzle入elly 7up
覺得兩邊都有所隱瞞
大家有冇討厭邊隊女團
見你地幾大怨氣
我個人麻麻地ive 同illit
感覺2隊都好流於表面
好懷疑閔媽背後有人幫
但隊el乜撚嘢7up依家唔知想點喎?
Nana返咗woo!ah CB, 係咪要等齊7人先可以CB?
台面代理人大戰唔出奇
你喺呢度問咁勇
最討厭Lightsum

閔媽效應
所以閪比咪駁唔到囉

一開始懶型話唔會回應 後尾輿論可以反轉幫閔 閪比先至拿拿林第二日出左篇所謂既反駁通稿
結果佢篇反駁通稿俾人捉到有犯駁 仲間接證明左閔係講真話
28號就淆底改埋之前指控閔既公告 將矛盾錯誤改為「誤會」

之前屈鳩人代言資源係閪比俾既
人地閔老母好撚霸氣咁話可以即場嗌chanel負責人過黎證明係品牌方自己搵上門唔係靠閪比俾資源

最精彩既係班記者幫閔老母
“闵熙珍直播那场播到2个小时后,临近结束点某个(未知身份)记者开始提问非常奇怪引导向问题,被底下其他记者直接打断施法:“呀 你哪一家啊,问你来自哪个媒体的”

然后律师cue流程进入当天最后提问。下一个记者发问前开头就讲自己是来自哪家媒体的真实人名,这样进行正常提问流程。 ”

條友支支吾吾唔肯自報身份 班記者叫佢躝
記者會結束後d記者沖哂上去遞名片俾閔老母 d名片成疊咁厚

個記者會無論你當食花生又好 無聊想消磨時間又好 真係好精彩值得去睇下
以佢自己講要人脈有人脈 要贊助有贊助 搵佢嘅投資者應該都唔少 理解唔到點解佢會簽hybe嗰份合約
所以閪比咪駁唔到囉

一開始懶型話唔會回應 後尾輿論開始反轉幫閔 閪比先至拿拿林第二日出左篇所謂既反駁通稿
結果佢篇反駁通稿俾人捉到有犯駁 仲間接證明左閔係講真話
28號就淆底改埋之前指控閔既公告 將矛盾錯誤改為「誤會」

之前屈鳩人代言資源係閪比俾既
人地閔老母好撚霸氣咁話可以即場嗌chanel負責人過黎證明係品牌方自己搵上門唔係靠閪比俾資源

最精彩既係班記者幫閔老母
“闵熙珍直播那场播到2个小时后,临近结束点某个(未知身份)记者开始提问非常奇怪引导向问题,被底下其他记者直接打断施法:“呀 你哪一家啊,问你来自哪个媒体的”

然后律师cue流程进入当天最后提问。下一个记者发问前开头就讲自己是来自哪家媒体的真实人名,这样进行正常提问流程。 ”

條友支支吾吾唔肯自報身份 班記者叫佢躝
記者會結束後d記者沖哂上去遞名片俾閔老母 d名片成疊咁厚

個記者會無論你當食花生又好 無聊想消磨時間又好 真係好精彩值得去睇下
你對aespa既門面giselle有咩睇法
好hea 好唔投入
同成隊格格不入
雖然幾靚

係勁靚囉唔該
最支持Rocky Loong9, Elly 7up
jennie有料 佢只係hea
原來唔hit
我成日聽
討厭隊霉團做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞