[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
好彩佢哋唔紅
所以成員失言、梨泰院借火同主音音放無開過咪etc
都影響不大
其實係
佢地一出道好多人笑佢地老土 歌難聽
依家隔離咁樣注一注風向唔同晒 個個話呢啲先係實力女團 又戥佢地唔抵
依家hybe練習生根本係共用,A團/選秀無入到,就放落下一個B團/選秀繼續睇入唔入到,全個集團有咁多個label可以輪到出到道為止

Pledis根本早幾年已經要出新男團,拖到依家先出TWS,練習生正常都等唔到,留到依家都有年齡問題,重要同成個集團的練習生爭位
P社本來都出名訓練得好,不過依家的P社都唔再係以前P社啦

scoups cb有限度參與唔跳舞就ok,最重要有份錄音拍mv影相,其他可以根據情況揀黎出席嘅
最難係舞台唔知點安排,一定無可以跳舞架啦
可以參考SJ希澈 House Party,rap part先出黎rap

Melon首日收聽推移同時段對比

如果星期一出歌應該仲勁
係幾好聽
琴日聽完一次 隔一陣就會搵返出黎聽多次
佢地d海外fans見ateez得左 想叫enhypen都上coachella
同推d仔去死有咩分別
我覺得BM會走BP條舊路,
當然最後高度可能不及,
但依加又係玩東南亞登頂,南美紅, 仍然反攻韓國本土呢條路線,
bm 既youtube 留言量同點讚數斷層第一代表東南亞真係好紅,
下次出一首爆既歌一定反攻本土.
Day6 三場一萬人場嘅show滿座
實銷先十五萬當然佢地路人盤好大
真係簽生簽死換highest record
已經預錄咗新舞台,同演唱會嗰陣一樣都係上一半唔上一半,冇跳曬成首
「做慣第一所以先咁著緊啲名利野」
然後你講緊另一個母親添
笑死我 嗰陣串撚到而家連路人都唔幫你哋埋單
應該一早就解散咗/無續約先搵過第二份工
who
唔係好信滿滿想俾閔老母做sm ceo
講個陣應該都係想佢留低sm 黎hea佢
知你好嬲閔老團同nj啦 唔講仲以為你係房狗
可能怕le sex紅咗 就唔會理Nj
JYp嗰幾隊 rv fx 有板你睇
作家呢招用咗好多年都work 諗住今次都得掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞