[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
咪沖出黎啦
hybe最近咩事 犯太歲?一單接一單

房狗你高興嗎
Skz歐美人氣應該唔止贏其他男團一個馬鼻
你係咪就係threads上面嗰啲on9閔老母fans
弱智先上threads
其實係我暗戀房狗 對唔住囉

班blinks應該推唔少
叫咗你咪衝出嚟
連bts注水呢啲都擺埋上枱 閔熙珍今次真係all or nothing
呢排三大開心食花生
班傻閪唔係諗住攞舊屎做鳩BTS 啊嘛
過到全世界amy 個關先講啦
真天真
2015姐係邊首歌?
啱啱search完係花樣年華嗰陣啲歌 i need u dope run呢啲 姐係爆緊上去嗰陣
某啲earnot 邊夠膽提
人地itzy 而家個world tour 演唱會
一樣係有live band, 但人地仲要跳成2粒鐘
勁舞團、特種兵女團依啲名唔係自己班fans吹出黎就係
第一次見咁多加拿大場
Purple kiss啲歌唔錯 不過又係做唔起 最多人識應該都係羅高恩同swan
BP 咪又係paid the way
團團都想扮自己團由出道至今冇注過水

成日覺得自己團係清泉
注一蚊咪又係注

唔注 注唔夠 成績唔夠人黎
就接受曝光率不足
比人笑霉團
極速收皮
查無此團

訓左咁多年終於醒?
피고인A가 【被告人A】 (주)J소속 연예인의 음원챠트를 【J公司所屬藝人的音源榜單】 사재기 등의 방법으로 조작했다는 사실을【通過注水等方式造假了的事實】 언론에 퍼트리겠다고 협박하여 【威脅要爆料給媒體】 금원을 요구한 사실. 【要求金錢的事實】
【theqoo】Bighit被勒索的判決書 錘了BTS音源注水造假
千樓熱帖

評論:
-最恐怖的是到現在還沒有任何一個新聞報道
-✨史上最初✨ 獲得💸造假營銷💸 官方判決的歌手👯‍♂️防彈少年團太酷啦❤️‍🔥🌈🎊
-哇….等一下 竟然這樣錘了
-方時赫真的很陰險 當年還說自己只是變相營銷 畢竟直說注水對BTS聲譽影響很差嘛 而向大眾公開判決書是兩年以後的事 到時候就沒人關心啦~
-注水造假團還文化勳章呢 真可笑啊
-別說什麼海外火 難道不是在國內先吹捧起來 才傳到海外去的嗎
-以前說他們趨勢很奇怪的帖子也不少 當然火了就無人在意了呵呵
-bighit成了hybe還在做一模一樣的事呢
-就說BTS火的莫名其妙 原來如此
-所以為什麼要惹人家啊 這麼久都很安静啊
-太惡心了 竟然這一切都是虛假的
無端端16-17年爆紅,但冇人知點解爆紅
好好睇
幾家水軍下場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞