[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
金珉周睇完LSF encore同coachella一定好開心自己嗰陣死都唔入HYBE 差啲要做水牛
P社揀人有一個規律
每一個團都有一個ABK (American Born Korean)
竹昇仔/妹

AS有Bekah
NU’EST 有Aron
17 有Vernon 同Joshua
Pristin有Kyla

唯獨TWS冇
P社男團本來已經話2019出
後尾不停delay
咁啱HYBE收購Pledis
上年佢哋唔出係因為要比力谷17上最佳男團
好彩17爭氣啦

個人覺得scoups 真係comeback 唔到
死頂
睇見佢咁都好擔心
不過HYBE係想17頂埋呢年然後下年到番BTS
始終HYBE係唔想有其他公司男團威脅到
大家都估到邊隊
點會有事
下隻碟又影啲靚相再搵PR吹奏就得啦 再叫黑櫻又寫啲賣慘文,啲earnot就埋單
而家cube 新男團/以前produce x101 嗰個金炫彬咪本來source music

收購之後就踢走佢

所以你咁講係一d都唔出奇
唔洗遲下cb已經上台跳左台下都跳左
起碼水牛LSF同海的女兒Illit一定好撚爽先啦 特別係黑櫻

無咗NJ,HYBE得番呢兩隊活動緊嘅女團,一定再努力啲推佢哋上去,又塞資源
之後有咗呢單嘢,完全轉移晒Coachella大炒車,同fandom名改錯呢啲事
Earnot: 你哋啲hater成日鬧,仲好啦少啲人同我哋搶飛

而家真係無人同班earnot搶飛
不過我覺得ILLIT咁樣
其實係因為belift lab 唔掂
MHJ有樣嘢冇講錯
佢哋係抄NJ

Belift lab另外一隊Enhypen 真係一言難盡
同The Boyz 一樣有排突然好多人識成績好咗
之後而家dup哂

佢哋要做起ILLIT好可能係因為個公司入面藝人成績最差
Fire in the Belly 都唔輸蝕
enhypen polaroid love之後會dup
真係企劃問題
開頭係吸血鬼concept
啲選秀飯同出道飯本來好開心
覺得個concept好高級
之後轉做運動少年(話有參考P1Harmony)
咁都叫易接受同幫佢哋吸到批新嘅飯
到polaroid love嗰陣以為ok啦
終於搵到啱嘅路
點知出首future perfect
咁當偶有失手啦
但又變返吸血鬼concept
同女dancer有貼身舞又激嬲fans
然後整首嘻嘻嘻嘻
基本上而家都係不斷開con印銀紙
同跳科目三去冧中飯
驚黑櫻同牙降會痛苦?
開咪水牛聲嘅討論程度遠高過其他唱得好嘅舞台
不如驚佢哋掛住做gym唔練歌啦
lesse班邪教徒earnot不知幾憐愛佢哋
至於illit直頭首歌變咗ig、tiktok嘅default bgm咁樣
做到好多團做唔到嘅嘢
遲吓俾nj日本出道,閔老母應該狂俾日本人抽秤
【Twi】LE SSERAFIM SAKURA將因身體狀態不佳,缺席今日舉行的LE SSERAFIM 3rd Mini Album 'EASY' serial number special 'online special event' 。
其實佢嗰陣唔應該喺wvs出嗰篇文
完全無必要
why
又嚟賣慘
同總選比世界珠鬧完一樣,又嚟扮慘病到上唔到台,等全世界針對家
紅過taylor swift
連YOASOBI都要痴佢地喎
日本有咩資格抽秤我宇宙起源
為左巨蛋FM 唔請人點賣
作家被人笑下好正常啫
唔洗SL啊嘛
其實講嚟冇意思,隊嘢解散
強唔強行世界觀關人撚事?
Enhypen 我覺得係近年少數真係有靚仔好樣既男團,
哂咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞