[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike

有無人明最尾果句點解
秀彬同然竣都係讀緊呢間
ou遙距課程又唔驚
都唔知有無上堂,有上都可能掛機
但嗰個腦教育中心就驚啲

好聽
啲conecpt圖同teaser唔係好掂
因為邪教呢個理由太萬用掛 而家所有野都變哂因為係邪教所以XXX就知同埋可以spin走你原本講嘅風向
咩post?
閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(2)
https://lih.kg/3682695
.@NewJeans_ADOR's “Supernatural” (Single Album)

🐰“Right Now” MV Teaser Release: May 1, 00KST

🐰“Supernatural” (Single Album) Release: June 21

#NewJeans #뉴진스
俞真個妝化到好唔似佢
呢個po已經算正常
呢個新聞真係最on9
件事明明唔關bts事, 想要army出動就自己帶金蛋落場, 仲要巫術
依家燒返自己, 仲燒到自己隻金蛋
有咩po可以笑下
水牛團po
16年識bts但唔識twice 你仲癲過唔識gfriend嗰個

好彩wuli輝夜姬當年冇空降水牛/爛牛
你估真係咁啱咩
以前一路無人爆 又會突然間爆咁多衰嘢出嚟
閔一早諗定5月打輿論戰 啲料就一早準備好
只係房狗提前宣戰 佢咪跟住提前
開完記招爆完房狗啲衰嘢等所有人同情佢
先再放風出去等人關注bts注水單嘢
再扯埋邪教出嚟
就算本身同邪教無乜嘢 都會比人格硬聯想
講起16年又記得返Cheer up音源年尾緊緊追過Rough半個馬位
依加聽返Cheer up其實好一般,
當年係有周子瑜道歉加成.
你想笑嘅呢度都笑得
笑咗首歌紅係因為shy shy shy 帶起咗個trend
吹到因為子瑜抱歉加成
HYBE不嬲就是原罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞