[KPOP] K-POP 2024討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
Army 講法係海外紅返韓國本土
其實比起I need u同run
我記得真係多人cover同播嘅係fire
然後就spring day
最衰都係滿fail daddy搞到daddy要自己開公司join咗死肥佬 後尾死肥佬搞左HYBE
最衰都係滿
我體感係dope同fire
咁Gin Lee有冇暴風式咁增加粉絲+銷量先
依家吹到BTS粉絲因為外國電台成日播佢地嘅歌就變成世界彈
無,啲人直頭怕咗佢
HYBE迴應BTS RM和New Jeans同天迴歸…與閔熙珍共享了→沒有問題
HYBE方面28日對Newsen表示:"專輯發行日期由各廠牌自行決定,如有重疊會進行調整。這次由於日程無法避免,在確定發行日期後和閔熙珍代表進行了共享,收到沒有問題的意見後做出了決定。"
Ador代表閔熙珍3月26日曾表示:"NewJeans將於5月24日和6月21日分別在韓國和日本發行雙主單曲,6月26日至27日在日本東京巨蛋舉行粉絲見面會。" 之後防彈少年團所屬公司Big Hit Music於4月26日表示:"RM的第二張solo專輯《Right Place, Wrong Person》將於5月24日下午韓國時間1點發行。"
對此,部分K-POP粉絲們推測說:"HYBE方面在Ador代表閔熙珍產生矛盾的情況下,爲了Ador所屬的New Jeans,將RM新專輯的發行日期定爲與New Jeans同一天。但HYBE方面表示,因爲與閔熙珍代表共享了日期並獲得了沒有問題的意見,所以相關疑惑不是事實。
BTS呢單嘢傳開咗就唔係咁易搞
不過唔建議搶口住 冇咁快分勝負
我都好好奇搞到咁hybe仲有咩棋可以出
注水呢d 新女團都無影響 反而邪教先爆
反而英文傳媒有報道
韓國完全冇消息
HYPE 究竟要俾幾錢D傳媒,去操控呢件事呢
公司營運唔掂就扮清泉
房時赫開記者會未呀
請佢入高層圈子 知道好多秘密
出嚟喊下
9估唔會開,佢高高在上呀,繼續搵水軍,俾錢Media 同告網民就得
冷處理
唔好話香港人,其實普遍中日韓台嘅人都係好善忙
正常韓國政壇有乜事就會爆娛樂圈醜聞黎遮
咁娛樂圈宇宙大公司有事,可以用乜黎遮
始終主軸都係閔老師以至nj嘅去留
同hybe對ador嘅控制
其實而家閔老師係咪逼緊hybe談判?
搞到hybe股價大跌迫佢哋做野咪係佢一開始個plan
花樣年華嗰隻碟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞