[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(19)暨交流區

397 回覆
7 Like 0 Dislike
我等到頸都長喇
美馬kindle oasis做緊大特價好想買 但又唔送香港又唔送集運倉 唔知點搞😭
好釆我怕白色黃揀黑色先咁快收到
佢嗰隻白本身都唔係純白嚟,應該唔會變黃
唔理lu 都買左黑,遲下大貨先睇下會唔會買多部白俾女友
之前國際版"正價"可以直送香港
我部特價廣告美版oasis喺集運返嚟
我上個禮拜落單,要21號先有
大家好 本身有sage 但勁多問題 如hang機 自動飛頁 自動變字體大少 同埋勁快冇電 想問各位用緊libra color既朋友 新機有冇呢d問題? 謝謝
libra2都冇呢啲問題color應該冇問題
Sage出名閪機
同kindle比?
字體可以關咗用兩隻手指放大縮小解決

Hand機/自動飛頁好似係自動休眠問題
兩粒制休眠咗 但係部機未休眠
將個自動休眼時間較長啲會好啲
不過着Mon時間耐啲根據習慣有可能會用多啲電

其實兩樣都係software問題 kobo it食屎大
係呀 用開kindle不過想要制就轉左會 但sage體驗真係趕客
想知kobo白色機會唔會變黃
係講緊epub定係kepub? kepub好似會少d問題
kepub呀
唔好對電量抱有太高期望,因為 color 隻 mon 暗要較光少少先得
我睇漫畫十零個鐘就冇電,不過部機反應就明顯快過部 kindle pw5 好多
用左兩星期都覺得好穩定
+1, 想買
啱啱login試
原來美國amazon買特價美版oasis block咗集運倉
咁要搵代購先得
我有部kobo libra 2
想問各位知唔知邊度可以下載漫畫?search過好似唔多咁
sage 唯一優點: 8 寸
轉台灣,香港無書睇
我覺得平面都算另一個優點 不過唔知會唔會易爆mon呢 我無啦啦爆過一次
Thanks ching!

去試左有好多可以下載,可惜無火鳳
請問啲白邊太闊可以點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞