[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(19)暨交流區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
轉區唔係就咁揀就得咩
點解我台灣轉香港 埋單嗰陣仲係計台幣嘅?
kobo帳戶嗰到付款資訊個帳單地址轉左香港未
真係未
我以為就咁下面禁香港就得
自隊一打
日本樂天可能重平
書展 Boox Go 10.3 做緊 $2998
Go color $1998
有無 tab mini c 價錢
Boox Go 10.3 價錢$2998 送筆送原裝套。
另外Boox Go 7 只有黑色,未有白色的。

有一年原廠保養(行貨)
如付款是「現金」或「支付寶」會送一條4合1 充電線
書展有無trade in discount?
想換走部air3 c
見官網有但無詳情
師兄
知唔知 Tab Mini C 價錢

面書有人報價了
meebook M7 都算抵買
巴打唔急可以等下 9 月 TW Store 周年慶
應該會低過 79 折
手上仲有6條25蚊code未用
Steam 嚟嘅
冇保真係搏唔過
Go color $1998

請問大家,我之前google, 博客來, amazon 都買咗啲書,想買部可以睇返曬呢套書嘅reader
請問2000蚊左右有咩推介?
android機, boox
H2O 賣哂
果然以本取勝
kobo有79折,終於可以買我要既書啦T^T
琴日台灣樂天先做完KoboTuesday
全場75折
書展展商,人流暴跌
首日比較以往跌7成
多間海外書商放棄來港
係咪有人要買角川輕小同漫畫 ?
https://www.pubu.com.tw/campaign/event/content/477043
呢邊做緊79折,5本以上入折扣碼 read2024 再75折
同 kobo 一樣可以匯出 epub,漫畫再多一個 pdf 格式
謝謝巴打
Android機做reader的話,有冇話有咩缺點?
食電同埋慢d
同埋唔建議買6吋Android機, Kindle Kobo 好太多
最少買 7 吋或以上
$2000 買到 Boox Page
貴,大陸牌子if you concern
慢係誤解,部部都唔同spec,以前剛剛起步果陣未成熟,加上多數都係買最平果部,所以先有慢嘅印象,依家你買最高spec果條line直情可以打原神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞