[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(19)暨交流區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
實體券嚟

report咗好多個
接火棒

呢部出晒名舊電有問題,祝君好運
我有部最新 文石 go color 7 黑色香港行貨,連黑色皮套,有單有盒超新淨。
用咗唔夠兩個星期。有冇人有興趣?

我都係鍾意 palma 多啲!

TG
https://t.me/iamelsa
想問二手機多數邊度搵
上旋轉好似每日得幾個post咁
等年尾annual dinner應該多啲抽獎機出現
點解鍾意palma多啲?
可以袋落褲袋。
想問下而家係咪已經無左75折❓
唔係每個星期二都有
一個月大概2-3次
新手想問下kobo color 自己入漫畫會唔會好覆習
插 USB 就咁掉 file 入去
Libra color用google drive/dropbox仲方便
是不是,掉喺root
首先睇你d漫畫係咩格式
pdf / cbz 係唔需要轉檔直接開得
epub 要轉做 kepub 或者自己抽哂d圖片出黎整成一個 cbz file(打包一個 zip file 然後改做 .cbz 就 ok)

然後掉上 google drive 或者經電腦放入機就可以
冇所謂 你開個 folder 擺晒入去一樣認到
想問kobo Clara color 有無咩大問題?
見佢個價同kindle paper white 差唔多
無咩大問題,但要習慣個Mon比較暗少少,反而要開back light先舒服,我會開30-40%。
彩色以eink嚟講我覺得好滿意
睇多啲漫畫
有冇人有用supernote?
2024 年買部 2021 年的 Libra 2 會唔會好on9

利申:用緊forma,覺得開關掣好難㩒,反應有啲慢,大部左少少,單手拎易累
建議你睇下嚟緊書展有冇做優惠,可能到時會有清貨libra2,或者用優惠價買libra colour
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞