[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(19)暨交流區

160 回覆
2 Like 0 Dislike
咁快我都喺the club訂左libra colour,
本身佢寫就預計5月6號,
今朝見到佢update左個status去運送中,
而家好想佢快啲送到
而家仲有邊度有得訂Libra Colour同枝筆?
RENAISSER Raphael 520C
ADONIT Neo ink
the club有得訂枝筆
libra color就豐澤網上或者門市都應該仲有訂
https://lihistatus.com/VsJuU
預購途徑一覽
豐澤得黑色
未買過Kobo
佢哋興唔興做Promote?或者水貨遲啲?
如果首發無特別都係等遲啲有貨再買。。。
而家送書券喎
門市都應該幫到你訂白色
唔急係咪去友和買?
本身有部Kindle PW4
唔算快但仲用倒
依到有冇ching想要二手remarkable?
Thx
聽日去望下
訂咗Clara
越睇越想轉Libra
Libra正啲
書展有機會有promo
我今日都收到msg可以拎貨,而家愉快使用中
屌早知喺club訂
之前諗諗吓冇晒貨
仲早左我豐澤訂,話30/4送,未有消息呀
想請教各位 kobo(台灣)點樣用樂天點數買書
無論打乜野數字 都係用唔到
竟然the club有偷跑
其實係咪support surface嘅筆都用到喺kobo 度?
睇個樣似,佢支 stylus 都係行 MPP,即係surface 隻協定
最後一日有冇用家分享一下Libra點
想問有冇apps睇到有聲書
我用緊readmoo ,但有好多書都話因為版權問題,唔支援有聲書

有冇巴打有好建議?
呢d通常係因為有聲書要另外買
如果要自己落手落腳就揀可以 Download 既平台買書 eg. Kobo / Google books
將個 epub deDRM 後用ReadEra Premium (俾$) / 靜讀天下專業版 (俾$) / Audify 大聲朗讀 (免費但有廣告) 呢類 app 打開就會有朗讀功能
不過都係用 Google TTS,唔好太期待可以同正式有聲書比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞